Gotovo! Real završio prvo letnje pojačanje!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.02.2019.
13:56
Izvor: Sportske.net

Više nema dileme, Ramos dobija naslednika.

screenshot: youtube.com
screenshot: youtube.com

Povezane vesti

"Marka" se poziva na izvore bliske klubu, Real je predupredio sve pokušaje drugih klubova, naime, nisu želeli da rizikuju, pa će Brazilac na leto u belo.

Dogovor je postignu sa igračem koji ima pravi fudbalski pedigre, otac je igrao za slavni Korintijans, a i brat mu je fudbaler, doduše manje uspešan igra levog beka u Brazilu u nižim ligama.

Militao je kao i Ramos počeo kao desni bek, ali je u Portou dobio ulogu štopera, radi se o fudbaleru koji je izuzetno tehnički potkovan, ali i veoma dobar u duelima.

Nema nikakvu sumnju, čeka leto i obećao je Real Madridu potpis, a Madriđani neće ni pregovarati sa "Zmajevima", platiće 50 miliona evra,.

Pratili su ga i van terena, veoma je povučen, nezainteresovan za bilo šta osim fudbala, veliki profesionalac, veoma učtiv, uvek ima vremena za navijače.

Plaćen je 7 miliona Sao Paolu, oni će dobiti još četiri miliona za transfer. Želeo ga je Juventus, ali Militao je siguran, on želi samo u Real, već ga je o svemu informisao povratnik u Porto, Pepe, legenda Madriđana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 20.02.2019
14:16
avatar
Mad Max
Wednesday, 20.02.2019
00:06

Одличан посао Реала. Ваљехо који је склон повредама ће вероватно бити продат, евентуално позајмица, Наћо четврти избор, хвала Богу.

avatar
Silent
Tuesday, 19.02.2019
18:00
avatar
Anonymous Official
Tuesday, 19.02.2019
16:20

Sjajan igrac, najtalentovaniji stoper uz de Ligta