Gotovo, Real angažovao pojačanje iz Premijer lige!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.12.2018.
13:51
Izvor: Sportske.net

Kako prenosi "Skaj Sports", dileme više nema.

EPA-EFE/Fernando Villar
EPA-EFE/Fernando Villar

Povezane vesti

Uskoro počinje zimski prelazni rok, a za razliku od prethodnih godina Real bi tokom januara trebalo da dobije makar jedno pojačanje.

Jasno je i zbog čega, odavno "Los Blankosi" nisu imali lošiju sezonu u Primeri, mada se mogu pohvaliti da su osvojili Svetsko klupsko prvenstvo, kao i da su kao prvi u grupi obezbedili plasman u nokaut fazu LŠ, gde ih čeka Ajaks.

"Skaj" prenosi informaciju španske "Marke", da je Real obezbedio prvi potpis za zimu, to će po svemu sudeći biti fudbaler Mančester sitija Brahim Dijaz.

Očekuje se da "Građani" na ime transfera zarade 15 miliona evra, a Dijaz će se tako nakon pet godina vratiti u domovinu.

Dijaz je kao omladinac tri godine proveo u Malagi, pre nego što se 2013. godine preselio u Mančester.

Za prvi tim "Građana" zaigrao je 2016. godine, do danas je upisao samo 14 zvaničnih nastupa.

Igra u veznom redu, a ima i marokanske korene, ali je branio boje mlađih selekcija Španije. Ukoliko se dokaže u Madridu, mogao bi da zaigra i za seniore "Crvene furije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejannk
Friday, 28.12.2018
15:18

15 miliona za igraca kome istice ugovor za 6 mjeseci je veliko.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 28.12.2018
15:03

Ne bi ga pustali da je mogao da se probije. Sa 19 godina nije uspevao da istisne niti jednog kreativca a jasno je da je zamisljen kao projektovana zamena za Davida Silvu. Kako ocekuju u Realu da on odmeni Modrica ili Krosa ako nije mogao Silvu u City-ju ne znam.

avatar
Misosesic
Friday, 28.12.2018
15:13

Ha ha ha pa ni Sančo nije mogao da se izbori pa ga sada hoće svaki jači klub u Evropi,ista situacija sa Foldenom.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 28.12.2018
21:04

Prva stvar je da Sanco igra za Dortmund u Nemackoj ligi - jako ofanzivan tim u slabijoj ligi i njegov neosporni kvalitet kao i kvalitet rostera i sistem igre i eto rezultata. Ipak daleko od toga da Sanco nosi igru, on je tu jedan od srafova koji lepo funkcionise. Kao sto znas i Alkaser je tu proradio, i Misi Bacuaj i mnogi bi drugi pa recimo i Brahim Dijaz. Pametnije mu je da ide u klub nizeg kvaliteta da stekne neku rutinu, da igra redovno i napravi si ime nego da ode u Real i bude novi Vinisijus ili Odegard ili ranije Drente i da ne nabrajam, Real je urnisao mnogo bolje igrace od Dijaza. A Sanco - on ce se tek dokazati kada ode negde gde nece biti tipa - idi mali u igru pa sta uradis sve je super, zaradicemo na tebi. Kada bude u timu u kome se dva puta nedeljno trazi igra u oba smera, odbrana sa jedne i golovi i asistencije sa druge strane i tako 11 meseci i kada svi gledaju u tebe, tada ce se dokazati. Za sada je jos uvek potencijal.

avatar
Кун
Friday, 28.12.2018
17:21

Foden je produžio ugovor.

avatar
dejannk
Friday, 28.12.2018
15:19

Ima veliki talenat, siti mu je nudio produzetak saradnje ali mu je zelja da predje u real, i ako bude dobijao sansu moze se dobro pokazati