Gotovo! Ramadani završio posao, evo koje igrače je Juve obećao novom treneru!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.06.2019.
11:17
Izvor: Sportske.net

Nađeno rešenje, posle gotovo dve nedelje pregovora, Juventus pristao na zahteve i Čelsija i novog trenera.

EPA-EFE/GERRY PENNY
EPA-EFE/GERRY PENNY

Povezane vesti

Više nema nikakve dileme, Falji Ramadani i "šatl" diplomatija su našli dogovor. Doduše, suma se razlikuje, Juventus će Sarijevu slobodu platiti oko milion i po evra, prema medijima sa Apenina, Englezi tvrde da je u pitanju tri puta veća suma.

To je na kraju krajeva i nebitno, Sari je slobodan da potpiše dvogodišnji ugovor sa Juventusom. Zarađivaće 6.5 miliona po sezoni, plus bogate bonuse za trofeje, kažu da je veoma srećan i spreman za rad.

On je već razgovarao sa čelnicima kluba kako bi i pre potpisa radili na pojačanjima za narednu sezonu.

Potvrđeno je, ne želi Kansela, čisto iz taktičkih razloga, pa će Portugalac biti prodat Mančester Sitiju. "Građani" nude Danila kao deo sporazuma, ali Juve ima druge ideje, Tripijea,  manje verovatno je dovođenje Hisaja, ali tu se možda mogu očekivati neka iznenađenja.

Što se štopera tiče, Manolas je meta, samo traži previše novca, a nije verovatna ni razmena za Iguaina. Male su šanse da dođe De Liht, ali navodno bi Sari bio zadovoljan da se vrati Benatija koji je zbog Alegrija napustio klub.

Na levoj strani, male su šanse da i pored želje igrača stigne Emerson Palmijeri, pa će sve ostati isto, Aleks Sandro i Spinacola će se boriti za mesto.

Najveće promene doživeće vezni red, Matuidi i Kedira su na prodaju, Pogba veliki san, ali čini se nemoguća misija, alternativa je Sergej Milinković Savić. Slede teški pregovori, istovremeno, Juve pregovara sa Rabiooom koji je slobodan igrač, ali koga želi i Junajted. Ostaje Pjanić, stigao je Remzi. tu su Džan i Bentankur, dakle potreban je jedan ili dva vezna igrača.

U napadu, zavisi od Ronalda, ali i Iguaina koji se vraća. Naime, Sari će razgovarati sa Kristijanom, probati da mu objasni šemu u kojoj bi bio vođa napada, ako se Ronaldo ne složi, mogao bi da ostane Iguian, ili da bude doveden Ikardi, verovatnije je ovo drugo. Juve će navodno ponuditi novac i Kuadrada koga Konte želi, kako bi kupio Argentinca. Ronaldo, Bernadeski i Ikardi bi trebalo da budu trio u napadu, iza njih moguće Dibala, a mesta ima za Daglasa Koštu, u formaciji 4-3-3. Ne i za Mandžukića koji bi trebalo da bude prodat. Takođe, Sari će morati da pruži šansu i Kinu, mladi igrač dobiće više minuta nego kod Alegrija.

Stiče se utisak da Juve želi tri ili četiri vrhunska igrača, da će malo podmladiti tim, ali se od Sarija traži titula pod obavezno i iskorak u Evropi. Tim bi trebalo da igra mnogo atraktivnije nego pod Alegrijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gile sile pravi
Saturday, 15.06.2019
16:41

Ahahahahaha nece videti ni Ikardijeve pertle a kamoli njegove kopacke neka sanja samo !

avatar
Saturday, 15.06.2019
16:11

čuj to ako se ronaldo složi ovo je najjače

avatar
Obican gradjanin
Saturday, 15.06.2019
13:02

On će sa juveom biti dominantniji nego Alegri, ja bar imam takvo mišljenje, jer je u Italiji uz dužno poštovanje par ekipa, mnogo manja konkurencija. Moći će njegova taktika kao nikad do sad da dodje do izražaja, ali u Ligi šampiona ne znam koliko i šta moze da napravi.

avatar
amigo999
Saturday, 15.06.2019
16:53

Igrat ce lepse, atraktivnije.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 15.06.2019
17:50

Oni ga i dovode zbog lige sampiona i damo to ce biti merilo njegovog rada a seriu a se ovekuje fa uzme

avatar
Viktor Furce
Saturday, 15.06.2019
12:37

Juventusu dobar CHELSEA ga nece
A chovek velemajstor

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 15.06.2019
12:14

Steta, izgubio je Celsi dobrog trenera. Prvog koji je igrao na gol a ne na defanzivu. Lamps je zelen, jos ako je uzeo Murinjov gen defanzivnog fudbala i 4-2-3-1 formacije onda je tu kraj.

avatar
Saturday, 15.06.2019
14:04

Lampard igra dosta agresivnije direktnije,na osnovu onoga sto sam video u Derbiju mada je imao mnogo losu ekipu,veru mi odlaskom Azara da je ovaj ostao 10/12 u PL bi bili covek nema autoritet....

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 15.06.2019
18:44

Ne mogu igrat agresivnije od Murinja njegovi noge lome. Nama treba tipa Poketino znaci ne toliko defanzivni tipa Murinjo niti toliko ofanzivni kao Klop ali da zna iskoristiti mlade. Tu dolazimo do Poketina koji je idealan trener. Sari je mogao komotno izvuci ovo sezonu pa onda ici. Sada Lampard ako dodje i ne bude imao rezultate ni Bozica docekat nece.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 15.06.2019
17:48

Igrao na gol a samo jedan gol vise nego konte prosle sezone a tu sezonu kontea ste vodili kao ocajnu, ti najvise pljuvao sarija kad nike islo a sad ti dobar trener kako menjate misljenje kako vetar duva, ispade king jedini ovde dosledan sebi

avatar
neme
Saturday, 15.06.2019
11:46

Ne mogu da zamislim ovoga kako grize pikavac u trendzi pored Juveove klupe.Dobar trener ali za male klubove nesto kao Ranijeri.

avatar
Saturday, 15.06.2019
11:38

Juventus se zavanicno oprostio od Skudeta,ovaj je rodjeni gubitnik da se Azar nije oprastao od Celzija pa ovi da nisu igrali za njega,Celzi bi verovatno izgubio finale LE,od Viljas Boasa nisam video greg trenera u Abramovicevoj eri tezak krs,takticki nedorastao Konte ce ga samleti lagano ovaj amater ne moze da ga dodirne....

avatar
La bestia negra
Saturday, 15.06.2019
12:14

A kad je dolazio lozio se da ce biti najbolji ikada Sariball bla bla,a Kontea pljuvao kao i Murinja pre toga.

avatar
Saturday, 15.06.2019
13:54

Pa mislio sam da je ozbiljan trener,kad ono najgori lik od AVB koji je krocio u Celzi....

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 15.06.2019
13:01

Upravo tako lik je uzeo ligu evrope zbog lakog zreba i srece na penalima, trece mesto zbog samounistenja totenhema arsenala i junajteda, imao je samo dva boda vise nego konte prosle i istu gol razliku, cele sezone se celsi mucio da postigne gol i dok se konteova takva sezona vodi kao katastrofalna ovaj se slavi kao heroj a verovatno bi i konte uzeo ligu evrope da nije igro ligu sampiona plus uzo fa a ovaj odma ispo cim doso tezak protivnik