Gotovo, pojačanje stiglo u Arsenal, ovo su naredna dva?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 23.07.2019.
09:10
Izvor: Sportske.net

Uspeli su da pobede Totenhem u trci za Španca, ali to nije sve što će uraditi ovog leta...

EPA-EFE/Salvador Sas
EPA-EFE/Salvador Sas

Povezane vesti

Saga je konačno završena, Arsenal je pobedio Totenhem u trci za sjajnog mladog Španca, Danija Sebaljosa. Fudbaler Reala će na pozajmicu stići u "Gunere", danas će u Londonu proći lekarske preglede.

To je, posle mladog Brazilca, Martinelija, drugo pojačanje za "Tobdžije", ali ne i poslednje.

I dalje traju pregovori oko Kamerona Tirnija, Seltik ne pristaje na 25 miliona funti, ali se očekuje da Arsenal kroz bonuse završi posao u narednih nedelju dana.

Treće pojačanje bi, prema tvrđenju engleskih medija, ako izuzmemo Salibu, štopera koji će ostati na pozajmici u Sent Etjenu biti ipak Everton Soareš, nova brazilska senzacija.

Kristal Palas je odbio i ponudu od 60 miliona za Zahu, jednostavno ne žele da ga prodaju, Everton može da igra po boku u napadu, blistao je na Kopa Amerika. Novi sportski direktor Arsenala, Edu, je u domovini gde sa Gremiom pokušava da dogovori transfer.

Na kraju, postoji mogućnost za još jednu pozajmicu, Moaza Keana iz Juventusa, ali Italijani traže 40 miliona evra, i pravo ponovnog otkupa, ako mladi napadač eksplodira, pa je u ovom trenutku italijanski reprezentativac bliži Dortmundu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 23.07.2019
15:40

Završiti Tirnija i Evertona i bolje dovesti stopera al ne za pozajmicu,umesto Keana dati sansu nekome iz omladinske skole.

avatar
Lazar Mandic
Tuesday, 23.07.2019
14:09

Mediji tvrde da je Perez licno obecao da ce Arsenal moci da ga kupi 2020 na leto alo da je zeli da to stavi u ugovor, sto moze svasta da znaci... Al opet nije lose kad vec para nema...

avatar
Los Vikingos
Tuesday, 23.07.2019
13:25

Odlican posao i za jedne i druge, Sebaljos ce se naigrati ove sezone, Arsenal dobija igraca koji ume da iznese loptu i uposli saigrace. Dobra stvar je sto u ugovoru nema opcije da ga Arsenal otkupi na kraju sezone sto je ipak znak da Real racuna na njega u buducnosti.

avatar
REVØLT
Tuesday, 23.07.2019
10:06

Ne da moze da igra po boku nego on tu i igra.

avatar
KillaB
Tuesday, 23.07.2019
09:26

Kamerona Tirnija?