Gotovo, "Plavac" diže sidro!

Autor: Nikola Miloradović
petak 28.12.2018.
11:19
Izvor: Sportske.net

Kako stoje stvari, prelomio je, napustiće "Stamford Bridž".

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Sesk Fabregas nije u prvom planu kod Mauricija Sarija ove sezone, šansu je u PL dobijao sa klupe, uglavnom je minute dobijao u Ligi Evrope.

Španac ima ugovor sa "Plavcima" do kraja sezone, Sari je izjavio da bi voleo da ga zadrži, ali kako stvari stoje, to se neće dogoditi.

Naime, kako prenosi španska "Marka", bivši fudbaler Arsenala i Barselone je veoma blizu raskidanja ugovora sa Čelsijem.

Fabregas navodno već radi na pronalaženju rešenja sa "Plavcima" i njegova sudbina u Londonu bi mogla da bude poznata već do kraja dana.

Ako sve prođe po planu, iskusni španski vezista bi već u januaru mogao da zaigra za novi klub, ne bi morao da čeka do juna.

Sve veći broj klubova je zainteresovan za njegove usluge, u priču se uključio i jedan tim iz vrha Premijer lige, a odavno je poznato da ga traži i Milan.

Interesovanje su pokazali i francuski klubovi Monako i Nica, koje sa klupe predvode njegovi bivši saigrači Tijeri Anri i Patrik Vijera.

Sesk Fabregas Aleksandar Prijovic

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 28.12.2018
12:39

Steta kada je menjao Zorzinja radio je to veoma dobro, tako da sam voleo da je ostao do leta ali ako je to njegova odluka onda OK.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 28.12.2018
12:38

Mislim da njegove fizicke predispozicije vise nisu za vrhunski fudbal, pre svega brzina zbog odbrane. Potez igrac ali cinjenica je da su i u Piksijevo vreme takvi igraci vec bili van mode.