Gotovo, Ozil prelomio, odlučio sponzor?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.12.2017.
11:06
Izvor: Sportske.net

Masivna kampanja će pratiti ovaj transfer!

Epa/Dan Himbrechts
Epa/Dan Himbrechts

Povezane vesti

Izgleda da se Mesut Ozil dogovorio.

Informacija je procurela od insajdera, tačnije marketinškog stručnjaka koji radi na promociji "Adidasa" na svom sajtu, on je potvrdio privatno da mu je rečeno da Nemac kao slobodan igrač stiže na "Old Traford", i da je "Adidas" najavio masovnu kampanju sledećeg leta.

Izgleda da su bile tačne informacije da je Ozil odlučio da se preseli kod Murinja, a mesto će mu napraviti Henrik Mihtarijan. On je otpisan posle svađe sa Portugalcem i sada se očekuje da mu Mino Rajola nađe novi klub.

Inter je itekako zainteresovan, ali nema novac, nudi Žoao Marija u razmenu, što će Junajted odbiti. Oni žele da prodaju Jermenina koji bi da se vrati u Dortmund, jedno je sigurno, za njega više nema mesta na "Old Trafordu".

Ozil je bio meta Barselone, ali ni on sam nije siguran koliko bi igrao, kako smo već pisali, Murinjo je umeo da izvuče najbolje od Nemca koji je često malodušan, u ovom trenutku za Ozila je to i najbolja solucija.

Junajted bi praktično bio poslednja stranica karijere, spreman je i da spusti zahteve kada je novac u pitanju, došao bi kao slobodan igrač, a i u Arsenalu su svesni da ga neće zadržati, odnosno da ne namerava ni da pregovara oko novog ugovora.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žan-Žak Ruso
Monday, 18.12.2017
18:10

Putuj igumane, ne vratio se. Obrni, okreni, ovo će biti pojačanje za Arsenal, jer, kad god on igra, mi imamo bar pola, a najčešće celog igrača manje na terenu.

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 18.12.2017
15:06

Pa iskreno ovo je transfer snova za njega. Svaki igrac arsenala bi igrao za mancester

avatar
Stefan Antic
Monday, 18.12.2017
15:02

Moram da priznam.... duboko cu biti sjeban ako dodje do ovoga... Volim te Mesute ko brata... : )

avatar
Crveno boja ljubavi
Monday, 18.12.2017
13:30

Naravno da je Murinjo odlican trener i svakako da bolje zna od svih nas sve o svakom igracu,ali sta ce ti Ozil? Pogba i Matic su sigurni,Rasvord i Marsijal krila,u napad ne moze,a Mata je po meni eto da kazem,bar malo bolji igrac od Ozila,na stranu njegova malodusnost.

avatar
NikkiCFC
Monday, 18.12.2017
17:53

Tipican Murnjo dovede igraca i onda ga se otarasi posle godinu, godinu ipo. To je radio u Celsiju sa Salahom, Sirleom, Kvadradom, Felipe Luisom... Eto koliko on zna.

avatar
BlueBoy84
Monday, 18.12.2017
21:52
avatar
jack wilshere
Monday, 18.12.2017
13:24

Sretno i hvala za nista..

avatar
Plava Horda
Monday, 18.12.2017
16:34

I krece polako pljuvacina po Ozilu kao i po Oxu a posle se cudis za ono sto pisem za Nzonzija, ovo je dokaz da sam upravu. Mozes se ljutiti i vredjati koliko hoces ali ne mozes pobiti moje tvrdnje :DDD

avatar
jack wilshere
Monday, 18.12.2017
18:23

A sta je ovdje pljuvanje? Ovo samo realnost, imao je i dobrih partija, to stoji.. Ali igrac koji je dosao iz Reala, najveća plata i sl, a da pola sezone proseta, naravno da ne zadovoljava.. Rosicki da je bio zdrav, uradio bi puno vise nego on.. A sto se tice pljuvanja, od mene nikad neces cuti da kazem ruznu rijec za Fabregasa, a eto sta je on uradio i gdje igra.. A moj nick ti govori koga ja u Arsenalu baas cijenim, tu su jos Koselni, Monreal, Giroud, Cazorla i Ramsey.. Ovi ostali nula bodova, svjestan sam da su tu samo zbog para ili zbog toga sto nemaju drugo gdje igrati.. Nadam se da je sad iole ti jasnije..

avatar
Adnan
Monday, 18.12.2017
12:50

Lingard igra kao Zidan trenutno,ali Mikitarijana se je previse brzo otpisalo.nBojim se da on i Martial ne postanu novi KDB i Salah.

avatar
NikkiCFC
Monday, 18.12.2017
17:52

hahahahaha Mihitarijan ima 29 godina za neki dan. On moze samo u jermensku ligu da se vrati.

avatar
Стефан Б.
Monday, 18.12.2017
12:36

Da ako dodje u januaru, Junajted vapi za desetkom.

avatar
Petar Pan
Monday, 18.12.2017
12:28

Dok ne dovedemo desno krilo , i zadnjeg veznog da odmara malo Matica a ne da mu igra svaku utakmicu , svaka mu cast kako uspeva da igra svaku utakmicu na 3 dana . Jos jedan problem je Ibra iskreno posle povrede je ulazio i videlo se da je izgubio na agresivnost , brzini , treba nam spic koji ce da zameni malo Lukakua koji je odigrao svaki minut ove sezone .

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 18.12.2017
14:33

Ima Junajted dosta pozicija gde je prebukiran prosečnim igračima a na vitalnim ima jednog il nijednog. Problem je što Murinjo nema petlju da ubaci klince. Treba odmor i Matiću za kojeg zamene nema i Valensíji koga može pokrití Jang al onda je problem leva strana pošto je Šo otpisan, i Lukakuu koga može zameniti ili Rašford ili Marsijal što Murinjo neće da se usudí već ide na siguricu dok ne krene kanonada povreda ( Zlatananova póvreda mi deluje da je ostavila í te kako traga, jako je trom ). Onaj Tuanzebe nestao sa mape, 10ku nemamo, Mata mi je pretanak