Gotovo? Otpisani "Đavo" na Kamp Nou!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.04.2018.
10:58
Izvor: Sportske.net

Priča nije "patka" kako su mnogi pomislili, ostala je samo formula, ali će rešenje biti izgleda nađeno...

Epa/Alejandro Garcia
Epa/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Izgleda da je Luk Šo blizu Barselone. Engleski mediji tvrde da će se preseliti na pozajmicu na "Kamp Nou" i da će biti alternativa za Đordija Albu.

Engleski reprezentativac je u nemilosti Murinja, nekoliko puta se sukobio sa Portugalcem i svakako će napustiti klub.

Barselona je izlaz, mada neće biti standardan, ali veruje da bi dobio šansu, Lukas Dinj koji ima problema sa povredama će napustiti Kataloniju, pa bi sigurno u nekim mečevima Šo igrao umesto Albe.

Ali, Junajted je tražio 25 miliona evra, Barsa nudi da dovede nekadašnjeg igrača Sautemptona na pozajmicu sa otkupom koji bi bio aktiviran ako odigra određeni broj mečeva.

Katalonci veruju da će mu oživeti karijeru, Murinjo želi da ga se ratosilja, ali sigurno da Junajted neće popustiti kada je cena u pitanju. Oni bi pristali na pozajmicu koja podrazumeva ili obavezni otkup ili neki lako ostvarivi uslov, recimo kada je broj mečeva u pitanju.

U svakom slučaju, deluje čudno, u Junajtedu nije ni na mapi, ne igra ni u nevažnim utakmicama, a želi ga mnogo jači tim Barselone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rosen.manutd
Friday, 06.04.2018
13:48

Sigurno bolje za Shawa nego da greje klupu kod nas. Dobar igras steta sto nije dobio pravu priliku.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 06.04.2018
15:14

Najbolje da potpise ugovor i ode negde u PL gde moze da bude starter, a Young nije mlad tako da sezonu dve moze da se vrati i da bude spreman.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 06.04.2018
13:45

Nije dobar za United a dobar je za Barcu, pa da sam vlasnik klub momental otkaz treneru...

avatar
NikkiCFC
Friday, 06.04.2018
12:38

Ovo nema veze sa mozgom. Njemu istice ugovor kako mogu da ga salju na pozajmicu sta pricate? Mislim da imaju opciju da mu produze jos jednu godinu ugovor koji istice sad na leto ali opet kako moze Barsa da otkupi ugovor. Nonsense

avatar
lonchy2909
Friday, 06.04.2018
14:14

Mislim da ima ugovor do 2019. Istina jee da je prica smijesna. Sho poseduje kvalitet, ali ga Mou ne mirise. Ne znam da li se sjecas da je prije par mjeseci bila I prica da Barsa hoce Dejvija Blinda. Isto nema veze s vezom prica. Svako malo Mancester hoce nekog igraca Barse poput Umtitija, pa Serhija Roberta pa I Gomes je bio aktuelan par puta.

avatar
Pes Pirot
Friday, 06.04.2018
11:05

Mnogo jaci tim hehehheeh.