Gotovo, osipa se Ajaks, po "svoje" došli i Parižani!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 14.05.2019.
20:06
Izvor: Sportske.net

Poznat i "oficir za vezu".

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Kakvu samo sezonu Ajaks ima iza sebe!

U Holandiji su nakon veoma neizvesne završnice osvojili Kup Holandije, blizu su overavanju titule prvaka zemlje, dok su čitavu Evropu šokirali plasmanom u polufinale Lige šampiona. Dugo će navijači pamtiti revanš meč sa Totenhemom...

Kako je i očekivano, uslediće pravi egzodus najvećih zvezda Ajaksa, De Jong će u Barsu, De Liht najverovatnije njegovim stopama, dok bi put Pariza mogao da krene David Neres.

Prema navodima medija iz Brazila, sjajni napadač se nalazi na meti Pari Sen Žermena.

"Kopljanici" su ove zime odbili ponudu vrednu 45 miliona evra od Gvangdžoua Evergrande, pa nema sumnje da će "Sveci" morati da izdvoje značajno veću sumu novca kako bi potpisali 22-godišnjeg napadača.

David Neres Zoao Kanselo Ajaks Juventus

Ključnu ulogu bi trebalo da odigra Maksvel koji je tokom karijere ostavio dubok trag u oba kluba, a PSŽ će prema nekim navodima morati da spremi celih 60 miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Z
Wednesday, 15.05.2019
08:42

Ljudi imaju Mbapea i Nejmara na krilima....DiMarija im je rotacija. Svako mlado krilo koje ode tamo cini fudbalsko samoubistvo

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Wednesday, 15.05.2019
07:53

Ima da se naigra pored Mbapea
...

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 15.05.2019
00:38

Upravu su, ko voli nek izvoli, dosadilo im prodavati prejeftino svoje talente a sada su dosli do polufinala pa imaju pravo traziti onoliko koliko vrijede igraci.