Gotovo, Njukasl se opet pojačao na "Bridžu"!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 12.07.2018.
12:38
Izvor: Sportske.net

Sve je obelodanjeno i na zvaničnom sajtu kluba sa "Sent Džejms Parka".

EPA/LINDSEY PARNABY
EPA/LINDSEY PARNABY

Povezane vesti

Brazilski fudbaler Kenedi će i naredne sezone igrati u dresu "Svraka", potvrđeno je na sajtu kluba.

Ovaj levonogi fudbaler je minulu polusezonu proveo na pozajmici u redovima Njukasla, odmah po dolasku je dobio značajnu ulogu u ekipi, neretko je izvodio prekide, a za 13 odigranih utakmica postigao je dva pogotka u Premijer ligi.

Rafa Benitez očigledno veoma ceni bivšeg fudbalera Fluminensea, pa je upravi naložio da mu Brazilca stavi na raspolaganje, a oni su dogovorili još jednu pozajmicu sa Čelsijem, ovoga puta jednogodišnju.

Kenedi je treće pojačanje Njukasla ovog leta, kako su pre njega ugovore sa ekipom sa "Sent Džejms Parka" potpisali golman Martin Dubravka, koji je minulu polusezonu takođe proveo na pozajmici u klubu, kao i Korejac Ki Sung-Jung, koji je stigao kao slobodan igrač, nakon što mu je istekao ugovor sa Svonsijem.

Kenedi se već pridružio novim/starim saigračima u Irskoj i počeo pripreme za novu sezonu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zlogi
Thursday, 12.07.2018
13:46

Kenedi je momak sa dobrim potencijalom, pametan potez sto je napustio Celsi. Mnogi su zaigrali na visokom nivou kad su napustili "plavce". Nadam se da ce momak imati dobre igru u NJukaslu ^^

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 12.07.2018
13:23

Dobar Je za Newcastle, nisam siguran gde bi ga uklopili u Celsi

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 12.07.2018
12:45

Cim je Kenedi otisao u Njukastel to znaci da Konte ostaje jer ga on ne zeli. Zivi bili pa videli. Konte treba samo sesti prvo za stol sa Romanom i upravom i neka mu odrede budzet, nakon toga sastati se sa igracima i reci im da pokusaju ponovo, da nuliraju odnose i on prema njima i oni prema njemu. Nakon toga Celsi ce sigurno daleko dogurati. To je moje misljenje.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 12.07.2018
13:14

Deluje kao da zelis da ostane ? Sta mozete dobiti od njegovog ostanka ? Samo pitam

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 12.07.2018
16:45

Naravno uvek sam i bio na Konteovoj strani. Prvo jer je sigurno bolji trener od Sarija, drugo sto je zasluzio da ostane jer nam je u svakoj sezoni donio trofej i trece sto nebi bacali pare na novog trenera i otkaz postojecem. Trulo je nesto u klubu to je svima jasno. Isti tim prakticno odigra vrhunsku sezonu i nakon te sezone sve se srusi a to nije normalno. Verovatno ima neki fudbalera kojima kada se ne igra za nekog trenera zabusavaju i svi te treba prodat. Mogu reci i argumentirati ali ici u toliku krajnost da klub i rezultati ispastaju to je luda kuca!

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 12.07.2018
14:55

Tako je probati sa controm iz pocetka i ako ne ide u zimskom roku dovesti sarija jer onda mu moraju isplatiti samo 5 plata i napoliju isto tako 50% manje