Gotovo? Nije šala, Godin odlazi iz Intera, ostaje u Italiji! Destinacija? Da ne poveruješ...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 11.09.2020.
11:22
Izvor: Sportske.net

Šta se krije iza čitave priče? Dijego Godin će otići iz Intera...

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Kao grom iz vedra neba!

Odbio je Ren, ali neće Kaljari.

Vest i dalje zvuči neverovatno, ali italijanski mediji kažu da je Dijego Godin na korak od transfera u Kaljari.

Zvuči neverovatno, ali Inter želi da ga se oslobodi zbog plate i godina, u LE je igrao dobro u završnici, ali u 3-5-2 to nije onaj Godin iz Atletika.

Stigao je prošlog leta, kad i Konte, no, u drugom delu sezone je sedeo na klupi, mladi Bastoni je dobio šansu Škrinjar će ostati, kao i De Fraj i Bastoni, Kolarov može na štopera, a ako bi otišao Godin, otvorilo bi se mesto za Armanda Iza iz Torina koga Konte želi i koji je odličan u formaciji sa tri štopera.

Inter garanutuje malu odštetu Urugvajcu, a ambiciozni predsednik Kaljarija Đulini bi preuzeo obaveze, novi poreski zakoni bi smanjili sumu koja bi bila izdvojena za slavnog štopera.

Baner 2

Šta je razlog što Godin hoće rado na ostrvo?

U pitanju je supruga Sofija Erera, koja je rođena na Sardiniji 1993. godine i čiji je otzav Hoze Oskar Erera Korominas, ili "Pepe", vezista Kaljarija od 1990. do 1995.

On je proveo sedam godina u Seriji A, posle Sardinije, igrao je u Bergamu, a ovaj nekadašnji reprezentativac Urugvaja se kasnije preko Meksika i Argentine iz porodičnih razloga vratio u domovinu. Sa "Urusima" je bio šampion Južne Amerike 1995. godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 11.09.2020
14:35

Konte se pogubio totalno

avatar
No rules
Friday, 11.09.2020
13:58

Jako gotivan lik. Napustio je Atletiko da bi zaigrao za Inter a ovi ga sada nude za kusur. Bitno je da su Galjardini, Kandrevai Dambrosio standardni i da njihova pozicija nije upitna! Sta radi Konte,cc

avatar
Gile sile pravi
Friday, 11.09.2020
11:34

Cak i da ode Godina sto je moguce opet nece doci Armamdo Izo. Kaljari trazi od prilike 20 miliona evra za Iza Inter te pare nema jel nije prodao prokobrojne na koje ne racuna, ranije je bila prica da moze da dodje do trampe Vesino za Iza, ali se Vesino povredio i sad je to gotovo nemoguca misija

avatar
Mak-Juventino
Friday, 11.09.2020
14:35
avatar
BlueBoy84
Friday, 11.09.2020
15:11

Misliš torino traži