Gotovo! Napoli srušio sve rekorde, platio "stotku" za tandem, a Gatuzo pokazao ponovo kakva je LJUDINA!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.07.2020.
11:01
Izvor: Sportske.net

Privilegija je imati ovakvog trenera, Napoli se silno pojačao, a ovo je signal da će sada uslediti prodaje i veliki transferi...

EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Povezane vesti

Kako piše L'Ekip, Napoli je blizu sporazuma, praktičmo je završen posao oko tandema Lila.

Naime, Viktor Osimhen mladi napadač je za 80 miliona evra što je klupski rekord kupljen od francuske ekipe, razgovarao je sa Kulobalijem koji ga je uverio da je Napoli prava sredina. Ostali su detalji, do četvrtka bi sve trebalo da postane poznato, Nigerijac je oklevao, ali je na kraju pristao.

Takođe, neće sam stići pod Vezuv, Napolitanci su blizu dovođenja štopera Gabrijela Magaljaneša koji bi koštao oko 25 miliona evra. Ovaj Brazilac koji je bio meta Arsenala i Evertona će biti veliko pojačanje za Napoli, oni će u čitav posao ubaciti Adama Onasa (trenutno u Nici na pozajmici), pa će suma koju će platiti u kešu biti manja od 100 miliona. Ipak ovo je veliko ulaganje, a zanimljivo da je Gatuzo još jednom pokazao kakav je heroj, naime, spreman je da se odrekne dela plate kako bi mladi nigerijski napadač prelomio i prihvatio ponudu Napolija.

baner 2


Podsetimo, Gatuzo se odrekao primanja tokom pandemije, kako Napoli nek bi otpuštao radnike iz kluba, a oprostio je Milanu novac kada je smenjen prošle godine, iako je mogao da naplati preostale dve godine ugovora.

U svakom slučaju, duplo pojačanje za Napoli znači i da će sada uslediti prodaje.

Cilj je da se unovči Kulibali koji bi mogao da postane jedan od najskupljih štopera sveta, mada je suma od 100 miliona nerealna, u dobar krize, pa bi za 60 ili 70 mogao da završi verovatno u Sitiju.

Otići će i Milik, kome ističe ugovor, od Juventusa Napoli traži Bernadeskija, ako ne uspeju u tome, gledaju ka Totenhemu, suma je 40 miliona. Poljaka želi i Roma, Totenhem nudi Lukaša Mouru kao deo dila, ali DeLaurentisa zanima novac.

baner 4

Klub će prodati i Alana za koga su pre 18 meseci odbili PSŽ i 80 miliona evra, sada Brazilac ne vredi ni 50, želi ga Anćeloti u Evertonu.

Klub bi mogli da napuste još Ljorente, Junes kao i Kaljehon kome ističe ugovor, obaveze su produžili naš Maksimović kao i Dris Mertens. Novi ugovor i veća primanja su ponuđena Fabijanu Ruizu koga žele i Real i Barselona, ali nema šanse da ga Napoli proda, a videćemo šta će biti sa Meksikancem Lozanom čijim je stavom i zalaganjem Gatuzo nezadovoljan.

Napoli je osvojio kup, igraće LE, ali naredne sezone cilj je samo jedan, da se vrate u Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 14.07.2020
17:25

Od ovog nece biti nista, ko ce danas da plati igraca 80 miliona, samo ludak moze ovo da napise!

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 14.07.2020
14:34

100ku za dvojac iz Lila

avatar
No rules
Tuesday, 14.07.2020
14:19

Koji je car Gatuzo! Respekt do poda,. Iskreno, nisam mu verovao poslije odlaska Ancelotija, ali sada pored ljudskih pokazuje i trenerske kapacitete.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 14.07.2020
11:56