Gotovo? Napoli ima novog trenera, pojačanja da se smrzneš!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 23.05.2018.
09:10
Izvor: Sportske.net

De Laurentis veoma jasan, do večeras bi sve trebalo da bude gotovo, ako uspe da dovede dve velike zvezde, Napoli će imati tim da se bori za prekid dominacije Juventusa.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Izgleda da više nema dileme.

"Nismo mogli da čekamo, menadžer je stalno pričao 'ako', 'ali', odlagao, mi moramo dalje", rekao je predsednik Napolija Di Laurentis tamošnjem "Kis Kis Radiju" koji je nezvanično glasilo kluba.

Večeras Karlo Anćeloti stiže u Napulj, tačnije njegovi advokati dolaze da ozvaniče pregovore, slavni trener je sada praktično na korak od Napolija.

U pitanju je dvogodišnji ugovor, Anćeloti se složio sa prodajom Žorginja, Hamšika u Kinu i Mertensa, stvoriće novi tim, a imena koja pominju euforični napuljski mediji su zastrašujuća.

Napoli će probati da dovede Vidala i Benzemu, kao i još tri ili četiri italijanska igrača, poput Berardija, Politana i još par mlađih. Tražio je da ostanu Milik, Kulibali, Albiol, Kaljehon, oni su nedodirljivi, a De Laurentis je spreman da ispuni obećanje i da dovede kvalitetnog golmana.

Izgubiće bitku oko Perina, ali Rui Patrisio ili Bernd Leno bi mogli da stignu pod Vezuv.

Sari je prošlost, on sad čeka rasplet u Čelsiju, klub će želeti sporazumno da raskine ugovor i skine i klauzulu od 8 miliona što bi mu pomoglo da nađe klub. Nema mnogo opcija, čak se pominje da bi mogao da uzme godinu slobodno dok se ne otvori neka dobra klupa, nije zagrejan za odlazak u Zenit što je jedina prava ponuda koju ima.

U svkakom slučaju, novi Napoli se rađa, videćemo hoće li ispuniti transfer ciljeve, odnosno da li će baciti Juventusu rukavicu u borbi za titulu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
debeliRonaldo
Thursday, 24.05.2018
08:33

Ne vidim tko može pripeliti Juventusu čak i idućih 10 god. što se talijanske lige tiče. Jednostavno su na svakom polju stepenicu iznad ostalih u Italiji

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 23.05.2018
14:34

Odlicno, videti veliko ime od trenera kako igra u klubu koji nije dominantan (Real, Barsa, Bajern...)

avatar
jv
Wednesday, 23.05.2018
14:16

Anceloti je mnogo bolji od Sarija, Napoli je ove godine imao srece, Juve nilkada vise nece odigrati ovako losu sezonu. Ako uloze novac kandidati su za titulu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Wednesday, 23.05.2018
11:18

Zanimljivo Tko zna mozda se i desi nesto ?

avatar
Ja opet Ja
Wednesday, 23.05.2018
11:12

Bice ovo zanimljivo, pravi test za Ancelotija. Prvi put u karijeri je u klubu sa ogranicenim budzetom.

avatar
Joker96
Wednesday, 23.05.2018
11:00

Mozda cu dobiti sad minuse,ali smatram da je Sari trenutno dosta bolja opcija za Napoli. Da se razumemo,Anceloti je trenerska velicina i jedan od najvecih ikada,ali Sari je zapoceo revoluciju i Napoli je pod njim izgledao sjajno iako nisu imali ni priblizno jaku klupu kao Juventus. A Anceloti nije uradio nista spektakularno u Bajernu i PSZ-u gde je imao i vise kvalitetnih igraca na raspolaganju i veci budzet.

avatar
Rosonero per siempre
Wednesday, 23.05.2018
13:30

Veliki sam postovalac rada i dela Karla Ancelotija, ali moram da se slozim. Samo, dzabe sve to, kad ne mogu da se uklope predsednik i trener. Sari je covek koji zeli i treba da ima slobodu u izboru. Predsednikovo je da mu ispunjava zelje koliko moze. Ali je De Laurentis takav kakav je da je sa njim nekada nemoguce saradjivati. U svakom slucaju, i Sariju i Ancelotiju zelim svu srecu!

avatar
debeliRonaldo
Thursday, 24.05.2018
08:35

Sari je dobar, al trebao je u Napoliju ostat. Čisto sumnjam da će uspjeti bilo šta značajno napraviti s nekim drugim klubom van talijanske lige

avatar
Forza RoSs0neri
Wednesday, 23.05.2018
10:55

Vec su javili da je Rui Patrisio napustio kamp Portugala i otisao u Italiju da odradi lekarske za nepoznati tim...

avatar
Mak-Juventino
Wednesday, 23.05.2018
10:44

Hehe Anceloti u Napoli , ko bi reko :D Ajde neka se jos Konte vrati , u isto vreme Max , Konte , Karlo , Spaleti , EDF , Inzagi i u istu ligu .... Sta reci , uzivancija !!!

avatar
Armani
Wednesday, 23.05.2018
09:52

Kako bi bili jaci dolaskom vidala ancelotija i benzeme,berardija a odlaskom zorzinja,mertensa i hamsika,sarija...a prije ce ovi svi otici nego navedeni svi doci...ja bi kao navijac juvea volio na sezonu da napoli prekine dominaciju,juve je vec dosadio u italiji:) ali juve je prejak za njih u svakom smislu i dok je ovakva situacija mogu da osvajaju dokle god hoce...