Gotovo - Napoli doveo pojačanje iz Junajteda!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 31.07.2018.
10:36
Izvor: Sportske.net

Posao završen, Anćeloti dobio igrača koga je želeo, odbrana sada jača...

EPA-EFE/CESARE ABBATE
EPA-EFE/CESARE ABBATE

Povezane vesti

"Korijere delo Sport" veruje da je priča završena, odnosno da je Mateo Darmijan novi fudbaler Napolija.

Prema njihovim informacijama, nekadašnji kapiten Torina, koga su želeli i Juventus i Inter će završiti pod  Vezuvom, potpisaće ugovor na četiri ili pet sezona, vredan oko 3.5 miliona evra po godini.

Darmijan će se kao pozajmljen igrač preseliti u redove italijanskog vicešampiona, pozajmica će Napolitance koštati 7 miliona evra, a imaće obavezu da otkupe povremenog italijanskog reprezentativca.

Njega je želeo Juve, koji je ipak doveo Kansela jer je Junajted tražio 20 miliona, a Inter se na kraju odlučio za Vrsaljka.

Darmijan je retko dobijao šansu u Junajtedu, a ovog leta je saopštio Murinju da želi da ode. Zauzeće u rosteru Napolija mesto Mađa, boriće se sa Hisajem za poziciju desnog beka, a može da igra i kraj leve aut linije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Tuesday, 31.07.2018
19:11

Добро је што је Јунајтед почео да продаје играче који су више него сувишни. Блинд,сада Дармијан,ред је да се прочисти штоперска позиција. Конкретно мислим на двојицу Енглеза,Џоунса и Смолинга,али читам да је и Рохо на излазним вратима клуба. Надам се да се тиме упражњава место за новог штопера,конкретно за Мину,којег би жарко желео да видим у Јунајтеду!

avatar
Bookmaker81
Tuesday, 31.07.2018
17:41

Ne znam sta da mislim o njemu. Ostaje utisak da bi kod drugacijeg trenera bio mnogo produktivniji. Ovako... Sretno mu bilo ,u svakom slucaju.

avatar
Fred
Tuesday, 31.07.2018
11:49

Roho blizu Evertona možda to znači da Mina dolazi kod nas.

avatar
Fred
Tuesday, 31.07.2018
11:13

Lijepa vijest, srećno Darmijane.

avatar
kzs.mufc
Tuesday, 31.07.2018
11:09

Bogu hvala! Mozda najslabiji igrac Junajteda. Mada bi ga neko mozda bolje iskoristio,a Murinjo je sigurno poslednji.Ostace mi u glavi,mozda najbolju utakmicu je odigrao protiv Ajaxa,finale LE .