Gotovo, Mandžukić završio sa "Starom damom"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 18.10.2019.
17:57
Izvor: Sportske.net

Sada je sve jasno.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Preneli smo juče, Mario Mandžukić se iznenada dogovori sa jednim klubom iz Serije A, OVDE otkrijete o kojem klubu je reč.

Danas su se u Italiji pojavile nove informacije, koje potvrđuju da će Mandžukić zaista napustiti redove Juventusa već u januaru.

Naime, hrvatski fudbaler neće trenirati sa ekipom u narednom periodu, tačnije dok se stvari oko njegovog transfera ne reše.

Na taj način Mandžukić želi da smanji mogućnost povrede i olakša sebi odlazak iz redova "Stare dame".

To je potvrdio i trener Juvea Mauricio Sari, koji nijednom nije koristio hrvatskog internacionalca ove sezone.

"U dogovoru sa klubom, Mario više ne trenira sa nama. Ako se nešto u njegovom dogovoru sa upravom promeni, ja sam otvoren za razgovor", izjavio je Sari.

Dakle, nakon četiri i po godine Mandžukić gotovo sigurno napušta redove Juventusa, sa kojim je osvojio četiri titule u Seriji A, tri Kupa Italije i jedan Superkup.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LUZERPOOL
Saturday, 19.10.2019
23:51
avatar
adoD
Friday, 18.10.2019
20:54

Žalostan je današnji način odnosa kluba prema igračima,ali kad se samo gleda profit...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 19.10.2019
00:05

Tvoj komentar bi bio ok kad bi ti isti igraci igrali za kikiriki Nemoj ih zaliti imaju ljepe milione jer klubovi imaju los odnos prema njima !!!

avatar
Jasminn
Sunday, 20.10.2019
12:41

Ima igraca bezobraznih s tim se slazem. Ali znas li koliko ima igraca koji pristanu igrsti i za manje para samo da bi ostali u klubu. Standard plata njihovih je takav kakav jest. Ali jel to trebaju igrati za 300 eura mjesecno da bi imali tvoj respekt? Hahha sto me nasmija

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Friday, 18.10.2019
18:37

Mandžukiću sve najbolje u daljoj karijeri. Nije zaslužio da se Juventus ophodi prema njemu ovako kako se ophodi pogotovo jer je bio mnogo dobar igrač za njih, a i trenutno je bolji od Higuaina sigurno. Ali eto kad jednog nisu mogli prodati onda je jedan morao da prođe ovako i to je onaj sa manjom platom. Volio bih da predje u neki tim u Italiji i da im pomrsi konce

avatar
Burazer
Friday, 18.10.2019
18:31

I bilo je vreme...