Gotovo, Ljajić u "crno-belom"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.08.2018.
16:35
Izvor: Sportske.net

Reprezentativac Srbije promenio je sredinu.

EPA/JEON HEON-KYUN
EPA/JEON HEON-KYUN

Povezane vesti

Kao što je i najavljeno, Adem Ljajić je novi fudbaler Bešiktaša.

Njega je turski klub, koji je juče eliminisao Partizan u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope, predstavio i na svom zvaničnom sajtu.

Ljajić u Istanbul stiže na jednogodišnju pozajmicu, procenjuje se da je Bešiktaš za istu izdvojio osam miliona evra, kako će po isteku ugovor sa italijanskim Torinom narednog leta, srpski fudbaler parafirati višegodišnji ugovor sa turskim klubom.

Ofanzivni vezista je karijeru počeo u Partizanu, nakon dve godine u seniorskom timu "crno-belih" preselio se u Fiorentinu (2010. godine), da bi nakon tri godine u Firenci zadužio opremu Rome.

Tri godine je proveo kao član Rimljana, poslednju godinu odradio je na pozajmici u Interu, da bi 2016. godine potpisao za Torino, koji danas, nakon dve godine i napušta.

On u Bešiktaš dolazi kao zamena za Andersona Talisku, koji je minule sezone bio najbolji igrač ove ekipe, ali je odlučio da karijeru nastavi u Kini.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Saturday, 01.09.2018
16:20

Steta mislim da je mogao bolje

avatar
Südkurve München
Friday, 31.08.2018
17:03

Bravo majstore, zelim svu srecu Besiktasu da osvoji LE

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Friday, 31.08.2018
16:53

Dmitrovic (Rajkovic, Jovanovic)- Gajic (?), Milenkovic (Spajic), Veljkovic (Nastasic), Kolarov (Obradovic)- Maksimovic (Gudelj), Lukic (Radoja)- Zivkovic, SMS (Tadic), Ljajic (Gacinovic) - Mitrovic (Prijovic, Jovic).

avatar
MOE28
Friday, 31.08.2018
16:42

Evo jos jednog odgovora zasto je onaj rezultat od sinoc ocekivan. Besiktas je ozbiljan klub koji namerava da osvoji Ligu Evrope i ne kapiram strucnjake koji su ocekivali da Partizan uradi nesto vise. Kazete nisu se trudili. Pa cekaj, ako ja udjem u ring sa MekGregorom i ako dam sve od sebe da ga udarim, da li to znaci da cu uspeti? Ne, patosirace me posle 7 sekundi. Mi kupujemo igrace od 100.000 i ocekujemo da oni driblaju Pepea, Medela i Vidu. Ajde uozbiljite se malo. Gledajte na stvari malo realnije, lakse ce vam padati porazi od jacih ekipa.

avatar
3x3
Friday, 31.08.2018
19:29

Zasto onda Zvezda nije ispala od Salzburga? Isto tako placa Salzburg i prodaje, cak i vise nego Besiktas? Gledamo mi realno i lopta je okrugla. Kako je gledano kada je onda Partizan izbacio tada prejaki Njukasl sa Sirerom koji je bio 4. u Engleskoj? Poenta je da hocu da kazem da nisi u pravu.

avatar
MOE28
Saturday, 01.09.2018
21:22

Jednostavno, nekada se kockice poklope onako kako treba a nekada ne. Ne mozes kriviti igrace sto su izgubili od boljeg, to je moja poenta. Koliko god se trudili i dali svoj maksimum to ne garantuje pobedu nad boljom ekipom jer i ekipa sa druge strane daje svoj maksimum. Igrao sam godinama mali fudbal, osvajao turnire ali kad naletis na majstore onda jednostavno ni taj maksimum nije dovoljan. Partizan je u Beogradu protiv Njukasla dao svojih 200% snage i izgubio od ekipe koju je nakon 14 dana izbacio iz takmicenja. Dakle, i tu su se kockice poklopile. Opustanje protivnika, promasene sanse, na kraju bolje procene Kralja. Zvezdi se desilo da za jedan minut odradi dva dobra centarsuta.. nisu to bile izgradjene akcije vec sticaj okolnosti loseg postavljanja njihove odbrane i dobra procena igraca Zvezde. I svaka im cast na tome. Jednostavno, ne mozemo uvek da prodjemo dalje.. Zato i kazem, nismo ispali od Rudara iz Pljevalja vec od Besiktasa, ekipe koja napada titulu LE.