Gotovo? Legenda Arsenala se vratila u Španiju!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 20.05.2018.
13:09
Izvor: Sportske.net

Vraća se tamo gde je sve i počelo.

Beta/AP Photo/Matt Dunham
Beta/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, Santi Kazorla se vraća kući.

Naime, iskusni 33-godišnji fudbaler je u pregovorima sa Viljarealom, klubom u kojem je i počeo profesionalnu karijeru i mogao bi od naredne sezone da zaigra na stadionu "De la Keramika".

Kazorla je dve sezone proveo van stroja, punih 18 meseci se oporavljao od problema sa povredom Ahilove tetive.

Bilo je priče da bi mogao da ostane u Arsenalu i priključi se Mikelu Arteti u stručnom štabu, ali izgleda da je želja samog fudbalera da nastavi da igra presudila i da će Kazorla karijeru nastaviti u Primeri.

Viljareal je spreman da mu ukaže šansu, ideja je da ga povedu na pripreme, nakon kojih bi se znalo da li je Kazorla spreman za najveće napore, pa bi na osnovu toga i sam Španac mogao da donese odluku o svojoj budućnosti.

Španska TV reporterka Monika Marćante prenela je da ništa još nije gotovo, ali da bi Santi Kazorla trebalo da odradi pripreme sa "Žutom podmornicom".

"Ostaje još samo da se ozvaniči, iako od strane kluba još uvek nije u potpunosti potvrđeno, ali Santi Kazorla bi naredne pripreme, već ovog jula, trebalo da odradi sa Viljarealom", prenela je Marćante svojim gledaocima.

Ona je do ovih informacija došla od ambasadora Viljareala Markosa Sene, bivšeg španskog reprezentativca, a potvrdila je i da su dve strane u poodmaklim pregovorima.

Kazorla je u prethodim nedeljama pojačao treninge, nadao se i da bi mogao da ponese dres Arsenala do kraja sezone, ali to se nije desilo, pa kako mu ističe ugovor sa klubom iz Severnog Londona jasno je da neće ostati na "Emirejtsu".

Iskusni Španac će ostati upamćen kao jedan od najboljih igrača Arsenala u novijoj istoriji, a nema sumnje i da je njegova povreda uticala na slabe rezultate "Tobdžija" u prethodnom periodu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 20.05.2018
19:30

Viljareal nije nista slabi od Arsenlala. Posle ovakve povrede ne verujem da moze na tom nivou da igra.

avatar
Lazar Mandic
Sunday, 20.05.2018
14:56

Lik je majstor svog zanata! Steta sto su ga stigle povrede, inace bi i on i Arsenal imali bar jednu titulu vise u vitrinama... Sportski pozz

avatar
Ogist Kont
Sunday, 20.05.2018
14:10

Neka je sa srećom legendo!

avatar
Непобедиви
Sunday, 20.05.2018
13:24

Maestro, hvala za sve. Njegova povreda nas je sprecila da u sezoni 15/16 postanemo sampioni.