Gotovo, Lampard potvrdio, ovo je rasplet sage oko napadača na "Bridžu"!

Autor: Nikola Miloradović
petak 31.01.2020.
15:25
Izvor: Sportske.net

Trener Čelsija dao konačan odgovor.

EPA-EFE/Gerry Penny
EPA-EFE/Gerry Penny

Povezane vesti

Tokom čitavog leta se priča o odlasku Olivijea Žirua iz Čelsija, dugo je bio viđen kao novi fudbaler Intera.

Ipak, stvari su se izjalovile na relaciji London - Milano, pa su se pojavile i nove opcije za francuskog napadača, koji nije u Lampardovim planovima ove sezone.

Tražili su ga Lacio i Totenhem, ponovo se aktuelizovala priča o "Neroazurima", a sada je sve razjašnjeno.

Frenk Lampard je na konferenciji za medije uoči 25. kola Premijer lige potvrdio da Žiru ostaje na "Bridžu" do kraja sezone.

Čelsi je bio povezivan sa brojnim napadačima ove zime, pokušali su na kraju da dovedu samo kratkoročna rešenja, glavna meta je bio Dris Mertens iz Napolija, ali nisu uspeli da se dogovore sa italijanskim klubom, te su rešili da zadrže francuskog reprezentativca. Pominjao se i Kavani, ali je Lampard novinarima potvrdio da do tih transfera definitivno neće doći.

Žiru je ove sezone upisao svega pet nastupa u Premijer ligi (192 minuta) i još 17 minuta u Ligi šampiona, nije postigao nijedan gol.

Sam fudbaler je želeo promenu sredine kako bi se borio za mesto u reprezentaciji Francuske pred Euro, ali je na kraju ipak ostao u londonskom klubu, možda ga očekuje nešto veća minutaža usled povrede Ejbrahama, ali je pitanje da li će biti dovoljna da mu kupi mesto kod Dešana pred kontinentalnu smotru.

"Olivije Žiru je bio neverovatan kao profesionalac, ali i čovek tokom ovog prelaznog roka", izjavio je Lampard i potvrdio da Francuz ostaje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
The KING (return)
Friday, 31.01.2020
16:53

Lampard je vec na tankom ledu, pojavila se prica da je njemu vec TOP 4 uslov, mislim da on nikog nije ubedio iz borda da je novi napadac resenje problema, igra u poslednja 2.meseca ne lici aposlutno na nista, Ziru i Batsuaji mogu korektno da odrade 20.minuta po utakmici....

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 31.01.2020
19:26

Ja samo od tebe cujem da mu je uprava postavila uslov da bude u top 4, nigde drugde nisam to procitao.

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 01.02.2020
11:06

Meni nema logike idemo pravcem stvaranje mladog tima igraci iz akademije se dosad dobro pokazali i umjesto da se jos rjesimo Pedra i Girouda da dodje neko mladji oni hoce Martensa koji je isto mator igrac.Umjesto da se dovede Sanco i Werner kao zamjena za Pedra i Girouda.Ostali igraci na svim pozicijama su mladji i nema potrebe nikog dovodit jedino mozda lijevi bek s obzirom da Emerson nije bas velika klasa a Alonso je samo dobar kod Kontea igrac.