Gotovo, "Kopljanik" dolazi u Seriju A!

Autor: Stefan Matić
subota 03.08.2019.
15:52
Izvor: Sportske.net

Imao odlične nastupe u toku prošle sezone.

EPA-EFE/ANDREA DI MARCO
EPA-EFE/ANDREA DI MARCO

Povezane vesti

Fudbaleri Ajaksa su na ceni ovoga leta.

Nezaobravna sezona u Ligi šampiona je svakako skrenula poglede klubova ka Amsterdamu, odavno se već zna sa kakvim kalibrima raspolaže škola fudbala u Amsterdamu.

Posle prelazak Frenkija de Jonga i Matjisa de Lihta u nove klubove, dobijamo još jednu seldibu na "Čizmu". Ovog puta u pitanju je iskusni Lase Šone, Danac je imao fenomenalne nastupe u završnici Lige šampiona. Pamtimo onaj gol iz slobodnog udarca u duela sa tada trostrukim uzastopnim osvajačem LŠ, Real Madridom.

Tridesetrogodišnji vezni igrač će nastaviti svoju karijeru u redovima Đenove.

Doni van de Bek Ajaks Totenhem

Fabricio Romano, poznati italijanski novinar piše da su se klubovi dogovorili. Danaac će potpisati dvogododišnji ugovor sa opcijom produžetka ugovora na još jednu godinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dane Avramović
Saturday, 03.08.2019
18:05

Sa konja na magarca, u najmanju ruku...

avatar
REVØLT
Saturday, 03.08.2019
16:07
avatar
babaroga
Saturday, 03.08.2019
17:01

Izvinjavam se zbog nenamerne greske u mom postu, u pravu si ti u vezi N. Pazara, nisu dosli sa 10 vec sa 11 igraca. To menja celu sliku koju sam ja -nenamerno-iskrivio i optuzio vas klub da je igrao lagane utakmice dok ste svi vi cutali i slavili ukradene (namestene) titule. Jesam li pogresio jos nesto, u vezi dzombe golubara ili neceg u vezi Metalca, Borca...? Mogao bih i par utakmica Zvezde da navedem (sumnivih) ali ja sam o tome vec pisao, zato necu da se ponavljam i ukazujem samo na ono o cemu ste svi vi cutali a sada se borite za pravdu. Koju imate, naravno.

avatar
REVØLT
Sunday, 04.08.2019
11:56

Sta imamo? Da li znas ko su dragan simovic i dusan sekulic? Covece, vi imate sudije i disciplince iza sebe od pamtiveka, to je armija protiv koje moras da budes Kutuzov!