Gotovo? Konte dobija pojačanje, ali prva želja i dalje daleko! Kako bi izgledala idealna završnica pijace za Inter?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 13.09.2020.
09:22
Izvor: Sportske.net

Izgleda da će isterati svoje, ali jedan čovek nedostaje u borbi za "Skudeto". Kako će Inter rešiti rebus?

EPA-EFE/Ina Fassbender
EPA-EFE/Ina Fassbender

Povezane vesti

Izgleda da je Inter blizu željenog pojačanja. Naime, Arturo Vidal se dogovorio sa Barselonom, dobio je manju odštetu, ali je slobodan i kako tvrde italijanski mediji spreman da potpiše ugovor sa Interom.

Konte insistira, iako nema rešenja za Naingolana koji se vratio iz Kaljarija, hoće da ga prodaju, ali nema ponuda. Mnogi smatraju da je "Nindža" bolji igrač od Čileanca, ali trener ga ne želi u svlačionici.

Ono što ostaje najveća dilema je Kante. Navodno je Konte rekao čelnicima da bi Francuz garantovao titulu, no, za sada su male šanse.

Ključ drži Eriksen, javna je tajna da klub želi da ga proda, ali niko neće platiti 50 miliona za Danca koji je nestao po dolasku iz Totenhena.

Zenit je odbacio priče da razmišlja o Eriksenu, uz poruku da mogu da ga dovedu jedino na nekoj video igri, a Čelsiju ne pada na pamet da menja Kantea za bivšeg igrača Totenhema. Ni priče o Atletiku nisu realne, mada se spominjala trampa za Partija.

Baner 8

Inter nema novca, odnosno, problem je što su kineski vlasnici dobili naredbu od Pekinga da ne troše novac van zemlje, pa klub mora da prodaje kako bi kupovao. Pregovaraju oko odlaska Godina, što bi im omogućilo da dovedu nekog italijanskog štopera, ili čak Kumbulu, nekoga ko bi se bolje uklopio u 3-5-2 formaciju.

Ostaje i pitanje četvrtog napadača, što će se rešavati pre kraj prelaznog roka, verovatno pozajmicom nekog iskusnijeg fudbalera, poput Inglezea ili Žervinja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grande Ale
Monday, 14.09.2020
14:09

Conte koliki god juventino bio, toliki je i seronja. Napustio je Juventus na početku priprema sa rečenicom " da se u restoranu od 100 eura ne može ručati sa 10 eura" aludirajući na Ligu prvaka. I onda mu dođe Alegri i sa maltene istom ekipom koju je ostavio, dogura do finala i izgubi od tada objektivno puno jače Barcelone.

avatar
jv
Sunday, 13.09.2020
20:17

Eriksen, Godin i Naingolan su vrhunski igrači. Prvo sam bio na Konteovoj strani, mislio sam da mu trebaju igrači da uzme titulu. Sada mi sve više liči na primadonu kojoj ništa nije dovoljno dobro. Čini mi se da on traži ono što ne može dobiti samo da bi imao alibi.

avatar
deki trbic
Sunday, 13.09.2020
11:47

Sam Eriksen je kriv sto je otisao iz Totinhema...trebao je tamo ostati..ovako je za skoro godinu dana propao kao zeton xD

avatar
lol (NewProfile)
Sunday, 13.09.2020
09:45

Kocka se Konte, baca karte sve na sledecu sezonu. Doveo iskusne ali igrace u poznim godinama, ako omane ove sezone, na velikoj ce muci biti.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 13.09.2020
09:38

Nema garancije za titulu.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 13.09.2020
09:25

E sa Kanteom bi izgledali sasvim mocno !

avatar
Oldboy
Sunday, 13.09.2020
13:53

Glasam za Tomasa Partija