Gotovo, Juve završio posao oko štopera, odrekli se beka, ide u Inter?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 22.01.2019.
09:12
Izvor: Sportske.net

Paratići završio glavni posao u januaru za budućnost, a izgleda da su se predomislili povodom viđenog transfera.

EPA-EFE/LUCA ZENNARO
EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Povezane vesti

Sve je utanačeno, Juventus misli na budućnost, a Kjelini, Barzalji koji se verovatno oprašta i Bonući dobijaju naslednika.

Jedan bi mogao da bude De Liht iz Ajaksa, drugi će sigurno biti Argentinac Kristijan Romero.

Štoper Đenove i mladi reprezentativac Argentine je novi igrač Juventusa, uz novac, pod Lanternu se vraća Sturaro, a Juve će verovatno ostaviti Romera, ne samo do leta, već i narednu sezonu u Đenovi. Cilj je da odigra što više mečeva, kako bi kao kompletan igrač stigao u Torinu.

U međuvremenu, potvrđeno je sinoć, "Bjankoneri" su odustali od Darmijana. Spinacola ne želi da ide na pozajmicu u Bolonju, hoće da se nametne Alegriju posle povrede, a dobio je i protiv Kjeva šansu u finišu meča.

Bivši igrač Atalante veruje da je bolje da ostane u klubu i bude na oku treneru, dobiće šansu da igra pored Aleksa Sandra, pogotovo u prvenstvu gde se očekuje da Juventus mnogo pre kraja završio posao.

Darmijan koji je očekivao odlazak u redove "Bjankonera", sada gleda ka Interu. U klubu su razočarani Vrsaljkom, neće ga otkupiti, pa bi nekadašnji kapiten Torina mogao da bude rešenje. On bi stigao na pozajmicu iz Junajteda do leta, a zatim bio otkupljen, Inter će mu ponuditi ugovor na blizu četiri miliona evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paris Saint Germain
Tuesday, 22.01.2019
13:03

juve uzima jos 10 titula za redom.

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 22.01.2019
13:48

Dominiraju godinama kao Bayern u BL ali sada kada su doveli Ronalda samo su se osigurali

avatar
Uncle Fester
Tuesday, 22.01.2019
10:59

Koliko sreće Juventus ima ovo je nevjerovatno!!! Da su doveli Darmijana to bi bio čist promašaj, ali zahvaljujući Spinacoli koji je odbio da ode darmijan će biti Interov promašaj. Sličan slučaj je bio i sa Gabi-golom, koji je bio gotov posao za Juventus ali je igrom slučaja završio u Interu i propao i on i Inter, takođe je Juve već kupio bio Iturbea iz Verone za 35 mil ali se igrač odlučio za Romu i postao jedan od većih promašaja. Ima još sličnih slučajeva, gdje je dosta sreća pomogla da Marota ispadne genije, a ipak to nije!!! Zato mi je drago što ima je propao posao sa Pjacom kojeg su oteli Milanu u zadnji čas iako im nije ništa trebao!!!

avatar
No rules
Tuesday, 22.01.2019
12:00

Zaboravio si Stankovica kojeg je Juve silno zelio. Potom Naingolana, bez obzira na njegovu trenutnu situaciju. De fraja i jos par igraca koje je Juventus jurio. Istina da imaju odlicnu transfer politiku,ali imali su promasaja itekako. Sta reci za Anrija kojeg su sa 22 god proglasili netalentovanim...

avatar
Anonymous Official
Tuesday, 22.01.2019
13:51

Smijesno je uopste porediti Inter i Juve jer Inter sve sto je napravio to je bilo pod Murinjom i vise nista,Milan se jedino moze porediti sa Juveom

avatar
Japanac
Tuesday, 22.01.2019
13:48

Anri je bio pred 20 godina...ako gledas tako i Krasic je bio promasaj pa i Diego, ali ako vec spominjes Anri , citaj sad ovo , Roberto Carlos, Kutinjo, Seedorf,Pirlo, treba jos?

avatar
lol (NewProfile)
Tuesday, 22.01.2019
12:34

Isto se moze reci i za Sik-a, satro na lekarskom mu nasli neke zdravstvene probleme i predali ga Romi, koji do dan danas nije pokazao nista a placen mnogo, ruku na srce ovih par kola je poceo igrati.