Gotovo, izabrao kuću i stiže kod Klopa, navijači Liverpula oduševljeni!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 16.08.2020.
14:14
Izvor: Sportske.net

"Redsi" na pragu novog pojačanja.

EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool
EPA-EFE/Peter Powell/NMC/Pool

Povezane vesti

Liverpul će po završetku sezone u Ligi šampiona dobiti veliko pojačanje.

Mediji širom Evrope, posebno oni španski i nemački, prenose da je Tijago Alkantara dogovorio sve uslove oko prelaska na Enfild.

Uslovi sa Špancem su dogovoreni, vezista će potpisati četvorogodišnji ugovor sa "redsima", međutim za sada posao zateže Bajern.

Potrebno je usaglasiti visinu obeštećenja, spominje se cifra od 30 miliona evra što bi zadovoljilo apetite Bavaraca, dok bi Jirgen Klop za taj novac dobio zaista sjajno pojačanje.

Ugovor veziste ističe narednog leta, pa se na Enfildu nadaju da bi mogli da smanje tu cifru.

Tijago je saigračima već saopštio da odlazi u Liverpul, navodno je pronašao i kuću u Mersisajdu, pa bi posao trebalo da bude ozvaničen po završetku Lige šampiona.

Bajern Minhen Tijago Alkantara

Vezista ima 29 godina, ove sezone odigrao je 38 mečeva u svim takmičenjima, postigao tri gola i upisao dve asistencije.
Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boginja iz Bergama
Sunday, 16.08.2020
20:40

Sta znam nisam toliko odusevljen mozda je bilo potrebnije dovest igraca koji bi se rotirao sa trojcem u napadu, Zaha recimo al haj Klop je tu, nisam bio odusevljen ni dolaskom Salaha sad me je stid to napisat...

avatar
Paul Kersey
Sunday, 16.08.2020
17:44

Valjda će bar jedan uvek biti na rasolaganju između Alkantare, Keite i Oxa. Zbog povreda. Treba nam štoper, Matip pa i Gomez su često povređeni. Upamekano iz Lajpciga bi bio odličan. Na kraju, neka alternativa za navalu. I to je jedva za PL i LŠ.
Ne razumem, osvojena LŠ, pa titula (brdo novca nosi), novi sponzorski ugovor sa Nike-om, i ne mogu da dovedu 2 visoko kvalitetna (po meri LFC-a) igrača, po jedan za odbranu i navalu (računam da srednji red može da izdrži). Ako ne dovedu ta 2 igrača, biće gusto i za mesto koje vodi u LŠ ako neko ozbiljno ne podbaci. City se pojačao, Čelzi da ne pričam, UTD će se na kraju pojačati mada još vagaju, na kraju će i Arsenal da skocka ekipu. Sledeća sezona će biti znatno teža, tim pre što je gotovo nemoguće da mi ponovimo prošlu. YNWA!!!

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 16.08.2020
18:57

Upamekano će verovatno u Bajern. Ostao je u Lajpcigu jer je Bajern želeo da se razvija tamo još jednu sezonu i zbog toga što Boa ostaje. Tako su preneli mnogi mediji, mislim da je čak i Bild pisao o tome. 🙂

avatar
Savoa
Sunday, 16.08.2020
21:53

Ja nmg da verujem sta ti pises... Bice gusto za mesto koje vodi u ligu sampiona. Liverpul ce da gazi i dalje, miljama uz Siti ispred ostalih.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 16.08.2020
17:10

Joooj kad oni nece da plate 30mil za ovakvu igracinu ne treba im ga ni prodavat, bolje da ode poslije za dz

avatar
Mladen
Sunday, 16.08.2020
14:29

Tuga obozavam ovog mađioničara hvala ti za sve sto si dao Bayernu i samo još Ligau Šampiona da osvojimo. Srećno majstore ako ideš i sve najbolje u Liverpulu.

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 16.08.2020
14:27

Hvala mu za sve, ali ne bi trebao da se oseti njegov odlazak u nekoj velikoj meri. Vezni red bi svakako činili Gorecka i Kimih i da je ostao. Rumenige je rekao da Toliso ostaje, tako da nam treba samo jedno pojačanje u veznom redu, onako da služi u rotaciji. Vajnaldum, Ndombele, Auar, Zakarija... su neki od igrača koji bi mogli da odrade taj posao.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Sunday, 16.08.2020
17:11

Pa ima onaj Cuisance

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 16.08.2020
18:55

Priča se da će na pozajmicu, konkretno u Marsej. Martinez takodje odlazi, pa bi bilo bolje da uzmemo nekog proverenog, što gore navedeni igrači svakako jesu. Mozda bi mogli i nekog talentovanog poluspica da uzmemo za rotaciju sa Tomasom. (Kutinjo verovatno odlazi)