Gotovo! Interu se smeši brk, sjajan posao, sad pominju i Srbina!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 28.05.2020.
09:00
Izvor: Sportske.net

Transfer realizovan, Inter je pre prelaznog roka napravio najznačajniji korak. Šta je sledeće?

EPA/DANIEL DAL ZENNARO
EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Povezane vesti

Italijanski listovi tvrde da je sve gotovo, Inter je spustio cenu, 60 miliona, plus pet bonusa, Mauro Ikardi je novi igrač Pari Sen Žermena.

Pozajmica je pretvorena u otkup ugovora, pa će, ako ne bude nekih iznenađenja u vidu razmene za Pjanića sa Juventusom, Argentinac naredne godine predvoditi napad Parižana.

Leonardo je isterao svoje, dobio 10 miliona popusta, a upravo će ugovor Maurita biti 10 miliona evra po sezoni, biće potpisan na četiri godine.

Ikardiju su ostale dve sezone ugovora sa Interom, na kraju prošle je otpisan, pa je jasno da je ova prodaja u stvari pravo olakšanje za Marotu i Kineze. Oni će novac reinvestirati, pogotovo ako prodaju Barseloni i Lautara Martineza, čime bi imali zaista ogroman novac na raspolaganju za prelazni rok.

I dalje se pominje Kavani, kao slobodan igrač, ali rekli smo, traži ugovor na tri godine, 10 miliona po sezoni neto, s obzirom na njegove godine, u Interu se dvoume. Za novac od Ikardija mogu da kupe Vernera, ako bi Nemac jasno pristao, pošto gleda ka Liverpulu.

Bundesliga


Takođe, Konte razmišlja o Obamejangu, a današnji "Korijere delo Sport" pominje i Jovića koji bi navodno stigao na pozajmicu. Međutim, od toga nema ništa, kako smo i rekli, Real je odlučio da Srbin ne ide nigde, da će dobiti šansu i naredne sezone, "Los Blankosi" neće kupovati novog napadača.

Sve u svemu, dobar posao Intera, s obzirom da na Ikardija nisu računali, ali i korak bliže stvaranju tima koji će naredne godine jurišati na "Skudeto".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Thursday, 28.05.2020
21:57

Kupiti Kancela i to je to....Handanovic----------Godin,DeFraj,Skrinjar-----------Kancelo,Najngolan,Barela,Jang----Eriksen----Lautaro,Lukaku

avatar
amigo999
Thursday, 28.05.2020
21:50

Sve najbolje, kapitenu!!!

avatar
Bato C.
Thursday, 28.05.2020
10:51

Ovog Srbina verovatno pominje samo njegov menadzer kroz plasiranje dezinformacija u medije

avatar
Tiribocchi
Thursday, 28.05.2020
10:44

Smesi se brk? Sjajan posao ? Hahaha pa Icardi je i bio je jedini igrac koji je klasa i nesto vredi i vredeo u taj raspali klub zadnjih 10 god i daju ga za 50 mil i to je kao dobar posao ? A pricali su da je najbolja 9ka svih vreme da moze ici za 140 mil da ali njegova ljeva noga hehehe komedija , i onda im opet neko drugi kriv kas budu opet 4ti i pitaju se zasto i krive srecu, svetce,gravitaciju,mafiju,globalno zatopljenje , korona virus...

avatar
Amalainter
Thursday, 28.05.2020
09:32

Pre Verner i Kavani nego Obamejang.. Srecno Icardi,samo nemoj u Lopovski juventus

avatar
The_Matrix
Thursday, 28.05.2020
09:10

Kako Leonardo isterao svoje? On je trazio 55+5, a platice 60+5?