Gotovo, Ibra se vratio, a nakon njega stižu četiri sjajna pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 30.08.2020.
12:33
Izvor: Sportske.net

Radno na "San Siru".

EPA-EFE/FABIO MURRU
EPA-EFE/FABIO MURRU

Povezane vesti

Sada je i zvanično, Zlatan Ibrahimović se vratio i dres Milana će nositi i naredne sezone.

Ibrahimović je u januaru po drugi put u karijeri poneo dres Milana, pokazao je da bez ikakvih problema još uvek može da igra na vrhunskom nivou, spekulisalo se da bi i pored sjajnih partija "Rosoneri" mogli da se rastanu sa njim po završetku sezone, jer se očekivalo da će na klupu tima sa "San Sira" sesti Ralf Rangnik.

Nemac je bio protiv Ibrahimovićevog ostanka, želeo je da podmladi ekipu, ali je serija sjajnih rezultata sve promenila, Pioli je dobio novi ugovor, pa je postalo jasno da će Milan pokušati da zadrži i iskusnog napadača.

Najpre su se pojavili problemi u pregovorima sa Rajolom i Ibrom, tražili su previše novca, ali su na kraju iz kluba popustili, Zlatan će u sezoni pred nama zaraditi sedam miliona evra, biće najverovatnije i najplaćeniji igrač kluba sa "San Sira".


Kako prenosi Fabricio Romano, Milan se ozbiljno aktivirao i nakon što je završio posao sa Ibrahimovićem,  radi na angažovanju četvorice novih igrača.

Naime, transfer Doertija u redove Totenhema otvorio je put "Rosonerima" ka Seržu Orijeu.

Ponudili su nešto manje od 15 miliona evra za bivšeg fudbaleri Pari sen Žermena, ali Sparsi traže više, procena je da bi reprezentativca Obale Slonovače pustili za 20 miliona evra, pa je utisak da je dogovor dve strane blizu.

Milan pregovara sa još tri kluba, poznato je da žele Brahima Dijaza iz Reala, utisak je i da su nadomak postizanja dogovora sa "kraljevskim" klubom.

Bivši igrač Mančester sitija će najverovatnije završiti na pozajmici na "San Siru".

Žele da vrate i Tijemua Bakajoka, koji je i sam izrazio želju da ponovo ponese dres "Rosonera", pisalo se da je spreman i na drastično smanjenje plate kako bi ponovo zaigrao za Milan, a Čelsi nema ništa protiv rastanka sa francuskim fudbalerom, koji je minulu sezonu proveo na pozajmici u Monaku.

"Plavci" traže 25 miliona evra, Milan to još nije spreman da plati, nadaju se da bi mogli da dogovore novu pozajmicu sa pravom otkupa.

baner

I za kraj, Sandro Tonali, velika želja Paola Maldinija i fudbaler koji ne krije da je navijač Milana, navodno je bio na pragu Intera, ali se interesovanje "Neroazura" ohladilo, što su na "San Siru" rešili da iskoriste.

Treba još da pronađu pravu formulu sa Brešom oko transfera, ali se čini da je Tonali sve bliži prelasku u redove Milana.

Dakle, četiri pojačanja, treba očekivati da pojure i jednog štopera, biće važno što pre održati i pregovore sa Donarumom oko novog ugovora, mada se šuška da sjajnog golmana hoće Lampard u Čelsiju.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 30.08.2020
12:38

Oni bi ga prodali za 20, u to nema sumnje, ali, mi ne zelimo toliko da damo.