Gotovo, drugo pojačanje stiglo u Inter, Konte zavodi red, šta je sledeće?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 08.06.2019.
09:08
Izvor: Sportske.net

Inter doveo jednog od ključnih igrača, ali bi još najmanje trojica fudbalera trebalo da stigne u "Apijano Đentile". Remetilački faktori biće prodati, Konte vrlo jasan u pogledu želje da nametne gvozdenu disciplinu.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Prema informacijama iz Rome, klub je pronašao dogovor sa Interom, Edin Džeko će se preseliti početkom nedelje u Milano. Čeka se samo da novi direktor Petraki preuzme dužnost i da bude formalizovan transfer.

Edin Džeko će Inter koštati 13 miliona evra, Roma je prvo tražila 20, ali bili su svesni da to ne mogu da dobiju, za njih je bilo najvažnije da se oslobode njegove plate od 5 miliona evra po sezoni.

Bosanac će dobiti više, gotovo šest i trogodišnji ugovor, za Bosanca koji ima 33 godine, ovo je zaista prava premija. Ali u Inter veruju da će "Dijamant" biti ključ, vođa napada kakvog Konte želi. U Rimu je proveo četiri godine, postigao 62 gola, prošle samo devet, uklopio se u sivilo tima. Inter i Liga šampiona su novi izazov, ovim su započele Konteove rekonstrukcije u špicu, on želi da se oslobodi Ikardija, ali Argentinac odbija da ode.

Nije ni tajna da Inter želi još Lukakua ili eventualno Kjezu u napadu, da je dogovor sa Barelom na korak, a da će se onda posvetiti pronalaženju spoljnih igrača pogotovo po desnoj strani. Već je stigao Godin kao slobodni agent, juče je prostrujala vest da osim Ikardija, Konte ima nameru da se oslobodi i Naingolana i Perišića koji su takođe mogući remetilački faktor u svlačionici...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dajana
Saturday, 08.06.2019
13:53

Novinaru nije Dzeko dao 62 gola,nego 87 za 4 godine u Romi.

avatar
Interista90
Saturday, 08.06.2019
12:13

Ako dodje i ako su mu dali 6m onda nek se obese kolektivno.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 08.06.2019
12:02

Starac dzeko od 33 leta e sa njim ako ne uzme skudeto hahahaha jos se takvi igraci dovode kao slobodni a oni jos platili obestecenje, uvalio im juve marotu da ih potpuno izbaci kao konkurente za skudeto u narednih 10 godina