Gotovo, dobili i bitku za levog beka, Čelsijevih šest pojačanja, konačan ceh 270 miliona evra!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.08.2020.
11:48
Izvor: Sportske.net

Nema sumnje, Čelsi će ovog leta potrošiti čak i više od Mančester Sitija...

EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool
EPA-EFE/Michael Regan/NMC/Pool

Povezane vesti

Još jedan posao je završen, tačnije, dogovoreno je obeštećenje, što je praktično gotovo posao, problema sa platom igrača neće biti.

Levi bek Engleske Ben Čilvel je za 60 miliona evra prodat Čelsiju, Lester je na kraju popustio, sam igrač je žestoko pritiskao klub da ga prodaju.

"Plavci" su već kupili Vernera za 62 miliona i Zijeha za više od 40 sa bonusima.

Ugovor će potpisati i ražalovano kapiten PSŽ Tijago Silva, 36-godišnji Brazilac je dogovorio dvogodišnji ugovor stiže kao slobodan igrač.

Čelsi je blizu i potpisa Kaija Haverca, to će biti formalnost, suma je oko 90 miliona evra, najveća u istoriji kluba, biće srušen rekord Kepe Arizabalage, koga paradoksa radi Lampard ne želi u klubu, ali ne može da ga proda.

Poslednje pojačanje, uz eventualno nekog golmana, biće Malang Sar koji je odbio da produži ugovor sa Nicom, još jedan štoper, čeka ga pregled, slobodan je igrač pa će on biti šesto pojačanje.

Kada se sve sabere, uz četiri kupovine i dva slobodna štopera, Čelsi je potrošio preko 250 miliona evra na nove fudbalere i potpuno renovirao tim.

baner


Time je svakako Lampard preuzeo obavezu da se bori za titulu, a sada će uslediti prodaje. Klub želi da se oslobodi Emersona Palmijerija, Barklija, Bakajoka, Zapakoste, Babe Rahmana, Zume, Bačuaija, Kenedija, Musonde, Žorginja, verovatno i Kantea, većina ovih igrača bili su na pozajmici, i ako ih ne prodaju, ponovo će ih pozajmiti.

Kante, Bačuaji, Palmijeri, Barkli i jasno Žorginjo bi mogli da unesu u kasu solidan novac, ali svejedno, troškovi kupovine će biti veći od prodaja, pogotovo što je recimo teško očekivati da Kante koji ima najveću platu u klubu, oko 16 miliona evra napusti London.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Tuesday, 25.08.2020
23:33
avatar
RIP-chechk
Tuesday, 25.08.2020
23:19

Mnogo promena u jednom roku ne donese bas odmah rezultat ali recimo sledece leto vec moze biti nesto vece, dosta pametna kupovina je ovde. Igraci koji su potrebni uz Maunta, Abrahama, koji su pokazali da ce nositi igru ove sezone. Da se vidi ove sezone sata se lepo skockalo i onda ako jos nesto zafali za titulu do sledece sezone verujem moguce. Ovo je realni najbolji slucaj za Celsi.

avatar
Jamesdin
Tuesday, 25.08.2020
22:51

Kolko ja znam prošlog leta nisu kupovali, prodali hazarda za 100 miliona, još če 15 za titulu reala, moratu poslali u atletiko na pozajmici uz obavezni otkup za 55milki ovog leta, to znači da su potrošili kad se sve sabere i oduzme svega 100miliona,a i to mogu dovesti na nulu prodajom 3-4prekobrojnih igrača...

avatar
Mirjevac
Tuesday, 25.08.2020
18:31

Lampard je dobar trener, sto puta je bolji od trenera Junajteda Soskjer! Lampard je sa lodim igracima koje je dobio na raspolaganju i nije kupovao se izborio na cetvrtoj poziciji, svaka cast! Trener Junajteda Soskjer Je kupovao ko budala i ima odlicne igrace jedva se uvrsti u vrhu i to vec nekoliko sezone sedi na klupi, Junajted sa ovim trenerom nece nista da osvoji kao i sto nije! Lampard je potrosio velike pare a nista nije kupio, sa ovim igracima sto Celsi kupio nece nista da osvoji, sve sto su kupili su slabi igraci za PL, Lampard bolje da je istao sa istim igracima ono su dosli u samom vrhu, samo da je promenio golmana ida ga bog vidi, sa ovima sto su kupili nece biti uspeha zato sto su slabi igraci!

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 25.08.2020
16:52

Sve super ali od prodaje Kantea nema nista on je igrac kojeg niko ne moze zamjeniti u sredini i mora pored njega Kovacic ili Loftus Cheek kao centralni vezni da imaju sigurnost pogotovo ako Kante ne zeli da ide nema sanse da ga prodaju jer on nije pritiskao klub kao Hazard za prodaju .Isto tako nisam za prodaju Jorginha jer on je extra igrac iako mnogi sumnjaju u njega kao nije pokretljiv ili nesto slicno on itekako zna da barata sa loptom i da organizuje napade kroz sredinu sa pasovima nesto sto je prije Fabregas radio.Ove ostale sa spiska sve prodati ako svi navedeni dodju.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 25.08.2020
13:28

Jos golman i neki desni bek. Lep tim ima Celzi, nema sta, samo da nauce jos da se brane.

avatar
Mak-Juventino
Tuesday, 25.08.2020
12:57

Sada titula ili otkaz , tako ?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 25.08.2020
12:47

Kada se sve oduzme i sabere ovo je extra cijena za ovakve igrace. Celsi je promenio ono sto je trebao. T.Silva ce biti prelazno resenje dok se ne vidi kako ce sezona i ceo tim se ustimat pa onda verovatno sledece leto krenut ce se po stopera. Kepa ostaje Ceh se zauzeo da trenira sa njim. Ostatak svi navedeni su na trzistu osim Kantea koji ce verovatno biti kapiten jer ce ovo sezonu Lamps vise forsirat Dzejmsa nego Azpia. Po meni dosta dobro odradjen prelazni rok.

avatar
jv
Tuesday, 25.08.2020
12:46

Žao mi je Lamparda. Mlad trener, mnogo novih igrača i Roman Abramovič, otkaz je neminovan.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 25.08.2020
12:40

Čelzi kupuje vrhunske rezultate i to na mestima koja su potrebna.
Rus se otvorio, realno, zbog zabrane su i sačuvali pare no ono što onaj naš Amer baksus ne radi, to je da hoće Čelzi da vrati u borbu za titulu i realizuje brzo.
Teško nama Junajtedovcima sa onim bankarima.
Mislim da navijači Čelzija treba da budu presrećni!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 25.08.2020
12:33

ŽORŽINJA, ČOVEČE BOŽIJI!

avatar
Crveni Lucifer
Tuesday, 25.08.2020
12:06

Da je na klupi ten hag ili poketino mozda bi od celsija i bilo nesto ali posto je tu dunster lampard koji ne zna ni osnovne elemente markacije od njih nema nista, drzace se prvih 6-10 kola na polet i energiju pojacanja koja ce zeleti da se dokazu ali onda krece sunovrat. Na kraju sezone lampard vise nece biti celsijev trener

avatar
Nole
Tuesday, 25.08.2020
14:44

Ajde junajtede kupi nekog da ode malo i na svoje vesti. Lucifere ti si nas najverniji navijac, svaku vest komentarises.

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 25.08.2020
22:08

Ne sudi knjigu po koricama Lampard bez kupovine i bez prelaznih rokova je sa igracima iz akademije i nekim iskusnijim napravio super posao usao u Top 4 obezbjedio ligu prvaka i domogao se finala FA kupa i igrao osminu finala LP.Solskjer koji je kupovao gradio tim nista bolje rezultate nije imao isti broj bodova u ligi nijedan kup osvojen kao nijedan trofej.Sljedeca sezona ce sigurno biti bolja za Lamparda i Celzi jer napokon pravimo ekipu uz roster sa igracima iz akademije gdje su neki se sjajno pokazali kao i neke iskusne igrace koje imamo i mlade koje cemo dovesti Celzi ce biti mnogo jaci nego prosle sezone.Druga Lampardova sezona moze dati mnogo toga a siguran sam da ce Celzi imati snage da se bori za titulu u PL.A vec tamo one sezone i da pokusa napasti LP.Zivi bili pa vidjeli gdje ce za par godina biti Celzi a gdje Junajted koji posle Fergija zivi na aparatima.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 25.08.2020
12:00

Troši se ali je bilo i zarade od evrope i celu sezonu nisu trošili pare na dovodjenje igrača,to sto su sada potrošili isto je kao i da su u dva prelazna roka potrošili.Pobednici transfer pijace su sigurno,sada će pritisak na Lampardu biti ogroman ali to se ocekuje od kluba koji je izrastao u top tim i koji ima naj više ambicije.Ovaj tim ima ogroman potencijal za budućnost.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 25.08.2020
12:48

2 sezone kolega jer je samo Kovacica doveo.

avatar
Alex DeLarge
Tuesday, 25.08.2020
13:57

Niko ne moze da potrosi ovolike pare u jednom prelaznom roku, koliko god da se zaradilo od Evrope (a ne vidim sta je to Celsi uradio tamo pa da bi zaradio vise od uobicajenog)... Sto se tice pritiska, to svakako, cak je i sebe uvalio u problem, jer objektivno ne koze da osvoji titulu, a to ce svi ocekivati posle 300 miliona...