Gotovo? Barsa završila prvi veliki posao leta, Gvardiola menja kompletnu odbranu?!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.06.2020.
11:58
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se stiglo do dogovora, ali i za jedne i za druge ovo je početak...

EPA-EFE/Miguel Ruiz
EPA-EFE/Miguel Ruiz

Povezane vesti

Kraj priče, Barselona i Siti su se dogovorili. Nije da je neočekivano, ali Barselona je Portugalca želela da iskoristi kao deo transfera, bilo za Lautara, bilo da ga zameni za Pjanića.

No, Semedo je želeo samo Siti, i na kraju će mu se želja ostvariti. On će se preseliti u PL, a u suprotnom pravcu ide Kanselo, koji se ispostavio kao promašaj po dolasku iz Juventusa. Dakle, Portugalac za Portugalca, Barsa može Kansela da ubaci u posao za Lautara, jer Inter želi da ga vrati (pre tri godine je proveo sezonu na pozajmici iz Valensije) ili može da ga zadrži kao rešenje na desnom beku, mada je prva opcija verovatnija.

Sa druge strane, ovo je tek početak za Pepa Gvardiolu. On će prodati sigurno Stonsa, najverovatnije Njukaslu, a želi da se oslobodi i Otamendija. Sa druge strane, meta broj jedan ostaje Bonući.

Videćemo hoće li konačno uspeti da dovede štopera koga smatra za najboljeg na svetu, Juventus ima ugovor sa Bonućijem, ali on je već u poznim godinama, ovo je prilika da uzmu novac, promovišu De Lihta u lidera odbrane i pruže šansu i Demirelu koji je sigurno igrač za budućnost.

Juve bi mogao čak i da traži Gabrijela Žesusa, ali to je malo verovatno, pošto je Brazilac skuplji i Pep ne želi da ga se odrekne.

Baner live stream


U svakom slučaju, Gvardiola će bez obzira na odluku Arbitraže u Lozani menjati odbranu, i levi bek je pod znakom pitanja, želi Bena Čilvela iz Lestera. Tako bi jedino Laporte ostao siguran i naravno golman Ederson...

Ako ne budu uzeli Čilvela, možda doplate za Lukasa Ernandeza kao deo posla za Sanea, a fudbaler Bajerna može da bude i štoper i levi bek.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 01.06.2020
20:26

Sta rade ovi , pa za Kanselo su nam platili 30 milki + Danilo , sada ovo

avatar
Milos Ilic_fb1
Monday, 01.06.2020
13:23

Juve treba da proda Bonucija, i ulozi novac u Turcina iz Lestera. Sa njim, De Lihtom i Demirelom ce imati odbranu za 10 godina