Gotovo, Barsa se dogovorila sa Holanđaninom!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.09.2020.
13:42
Izvor: Sportske.net

Postignut dogovor.

EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN
EPA-EFE/MAURICE VAN STEEN

Povezane vesti

Kako javlja Fabricio Romano, Barselona se dogovorila sa Memfisom Depajom.

Napadač Liona je želja novog trenera Barse Ronalda Kumana, koji je naložio upravi da mu na raspolaganje stavi bivšeg fudbalera Mančester junajteda.

Depaj je ušao u poslednju godinu ugovora sa Lionom, Kuman ga praktično vidi kao zamenu za Suareza, sjajno su sarađivali u reprezentaciji Holandije i novi trener "Blaugrane" želi da nastavi saradnji sa njim i na "Kamp Nou".

Depaj je sada pristao na Barsinu ponudu, ostalo je još samo da se Katalonci dogovore sa Francuzima, pregovori su u toku.

Pregovori su u toku sa agentima Žoržinja Vajnalduma iz Liverpula, vezista je još jedna Kumanova želja, on i Depaj su zaista zablistali u dresu "Oranja" kada je selekciju predvodio bivši trener Sautemptona i Evertona.

Kako navodi Fabricio Romano, nikakva ponuda ipak još uvek nije poslata na "Enfild".

Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bojan100
Thursday, 10.09.2020
12:10

Imam neki osjecaj da ce Depaj da explodira u Barsi , mislim uprava je toliko grijesila u dovodjenju igraca , da i oni slucajno mogu ubosti igraca koji ce biti dobar u Barsi ...od Paulinja nisu doveli igraca koji je odigrao dobro , da neko ne pomisli da smatram Paulinja igracinom , naravno da ne , ali prosjecan brazilac koji je non stop osporavan , odigrao je mozda i svoj najbolji fudbal u karijeri upravo u Barsi, daleko da je bio jedan od najboljih , ali odigrao je sasvim korektno ! Od Depaja treba ocekivati puno !

avatar
P. S.
Wednesday, 09.09.2020
21:52

Ako se reč gotovo koristi kada se klub dogovori sa igračem onda je bilo gotovo i sa Neymarom, Lautarom Martinezom i mnogim drugim. Međutim pitaju se nešto i klubovi za koje ti fudbaleri igraju, a na kraju oni odlučuju o cifri za koju će ih pustiti, ako uopšte žele da ih puste. I obično su tu nastajali problemi, a ne u dogovorima sa samim igračima.

avatar
Mirjevac
Wednesday, 09.09.2020
17:09

Depaj je dobar igrac i plus za male pare ce da ga dovedu zbog kratkog vazeceg ugovora! Mislim da ce on moci dobro da zameni Suareza, jest da je argentinac iz Intrea Lauter jako dobar ali on je preskup, Inter ga nece prodavati zato trazi puno za njega, njemu jos uvek traje ugovor zato i mogu da trsze pino za njega! Barca ima sad dobre igrace skoro i ne mora da kupuje, ali ako moze da dobije dobre igrace za male pare za vreme virusne krize, zasto i nebi kupila!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
15:12

Necu Mesija, hocu mog Memfisa!

avatar
Rise up
Wednesday, 09.09.2020
13:58

Strasan je igrac Depaj,trebao bi lepo da se uklopi. Jedino je problem sto Barselona ima dosta ofanzivaca. Mesi,Grizman,Kutinjo,Dembele ,Brajvajt kako li se zove, Puig,Fati...Bolje da su stopera doveli.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 09.09.2020
14:28

Puiq je vezni a ne napadac, Dembele stalno povrijedjen a Depay je trenutno bolji i od Coutinha

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 09.09.2020
15:11

Brajtvajt se preziva.