Gotov transfer, iz Madrida na "Old Traford", "Đavoli" hoće i najmlađeg u istoriji Primere!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 09.09.2020.
15:55
Izvor: Sportske.net

Španska kolonija u Mančesteru.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako je potvrđeno u španskim medijima, Mančester junajted je angažovao 16-godišnjeg Alehandra Garnaća iz madridskog Atletika.

Za ovog fudbalera su interesovanje pokazali i Borusija Dortmund, kao i madridski Real, ali je Junajted uspeo da odnese pobedu.

Idol mu je Kristijano Ronaldo, a smatraju ga za jednog od najtalentovanijih igrača iz Atletikove akademije.

Ovaj mladi napadač je tek u julu napunio 16 godina, "Jorgandžije" su pokušale sve u svojoj moći da ga zadrže, ali je izgleda želja da zaigra za klub u kojem je nastupao njegov idol presudila.

Garnaćo je potpisao petogodišnji ugovor sa Mančester junajtedom.

Nije to sve, Junajted želi i najmlađeg igrača u istoriji Primere Luku Romera iz Majorke.

Luka Romero Majorka
foto: EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Romero je oborio rekord star 81 godinu kada je dobio priliku da zaigra protiv madridskog Reala u junu, a ovaj 15-godišnji fudbaler važi za jednog od najvećih talenata španskog fubala.

U Majorku je stigao kao 10-godišnjak, još uvek nema profesionalni ugovor sa klubom, zarađuje hiljadu evra mesečno, dok mu klub plaća i sve račune i kiriju.

Romero je rođen u Meksiku, poseduje državljantva te zemlje, ali i Argentine i Španije, nastupao je za kadetsku selekciju "Gaučosa".

Bonus baner

Španski mediji ga porede sa Mesijem, a Junajted bi da ga uvrsti u svoju akademiju, kao što je to uradio i sa pomenutim Garnaćom, ali i ranije sa mladim Alvarom Fernandezom iz akadmije Reala i Markom Huradom iz Barsine "La Masije".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Thursday, 10.09.2020
08:05

Junajted kupio samo De Beka.Biće ljuta borba za LE.Definitivno klub bez velikih ambicija.Ostaće Solskjer i Lingard,Pereira,Džons....Tako brzo je srušen imidž i ugled čuvenog Junajteda.
Neverovatno.Ne bi me čudilo da posle Olea daju šansu i Keriku.Da i on malo vežba trenera.Dok "paceri" kao Alegri i Poketino čekaju ć.Za titulu Junajtedu su potrebna bar još dva kvalitetna igrača a mora da se oslobodi bar od četvorice.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Wednesday, 09.09.2020
22:46

Iskreno prvi put cujem za ove mlade talente, nadam se da se na kraju nece ispostaviti kao Chong i Mensah. Oni su jos mladi ali za sad me uopste nisu odusevili, vidi cemo kakav ce biti onaj Hannibal Mejbri za njega kazu da je nevidjeni talenat...