''Gori'' Ostrvo, ''Mitro's on fire''! Navijači Njukasla i Fulama ujedinjeni u reakcijama!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.07.2018.
19:15
Izvor: Sportske.net

Čim je objavljena vest o ozvaničenju Mitrovićevog transfera, pojavile su se brojne reakcije, kako navijača Fulama, tako i pristalica njegovog sad već bivšeg kluba Njukasla.

Epa/Abedin Taherkenareh
Epa/Abedin Taherkenareh

Povezane vesti

Aleksandar Mitrović danas je i definitivno okončao saradnju sa Njukaslom i karijeru nastavlja u londonskom Fulamu, gde je proveo i prolećni deo sezone kao pozajmljen igrač.

Opširnije o samom transferu i Mitrovićevoj prvoj izjavi posle potpisivanja ugovora čitajte OVDE, a u nastavku možete da pogledate i neke od brojnih reakcija navijača Fulama i Njuklasla.

Utisak je da u najvećem broju i jedni i drugi žele mnogo sreće srpskom reprezentativnom napadaču, što i ne čudi imajući u vidu da je omiljen i među Njukaslovim i među Fulamovim navijačima.

To se, s druge strane, ne može reći za stratega ''Svraka'' Rafu Beniteza, koji nije imao poverenja u Mitrovića i to je bio i glavni razlog što je popularni Mitar napustio Njukasl.

Ono što je mnogo važnije, to je da je srpski napadač tokom proleća ostvario sjajnu saradnju sa Slavišom Jokanovićem, da je dao ogroman doprinos plasmanu Fulama u Premijer ligu i svi verujemo da će u tom stilu nastaviti i u novoj sezoni.

Kao što možete da vidite u prilogu, navijači Njukasla priznaju da će im Mitrović nedostajati, zahvaljuju mu na svemu što je uradio u crno-belom dresu ''Svraka'', ali i na 22 miliona funti koliko će Njukasl inkasirati od ovog transfera. Naravno, žele mu sreću u novom klubu, a pristalice Fulama jedva čekaju da ga vide u ofanzivnom trilingu sa Sesenjonom i Širleom.
-
- - - - - - - - -

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 30.07.2018
20:09

Uprava Njukasla je nikakva ali su im navijači sjajni. Kao da su prokleti sa tim ljudima koji im vode tim.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 30.07.2018
19:39

Pojesca ga Liga... Nije igrac za PL

avatar
Manager
Monday, 30.07.2018
21:49

Najvise je igrac bas za PL

avatar
Consigliere 1927
Tuesday, 31.07.2018
19:29

Po cemu? Najvise je igrac za Seriju A gde ima najvise klasincih spiceva poput njega. Nece dati ni 10 golova ove sezone jel smes da se kladis?

avatar
Malo veliki covek
Monday, 30.07.2018
19:29

"Cant see Mitro and Schurrle scoring many more than Joselu and Murphy" -Pete ... Pa, Pite, Josel i Murfi imaju 411 nastupa, 91 gol(gol na svakih 406 min), dok sa druge strane, Mitro i Sirle imaju 627 nastupa i 200 gola (gol na svakih 282 minuta). Moj novac je na Mitra i Sirlea.