Golmanska vrteška, PSŽ, Junajted i Real u miksu!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.05.2019.
12:27
Izvor: Sportske.net

Dve opcije u igri.

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Kejlor Navas će izvesno napustiti redove madridskog Reala na kraju tekuće sezone, Kurtoa će biti prvi izbor na "Bernabeu".

Kostarikanac ima dve opcije pred sobom, a zavisiće i od svog kolege sa "Old Traforda", Davida De Hee.

Španac ulazi u poslednju godinu ugovora, veliko je pitanje da li je spreman da produži saradnju sa klubom koji je pao na niske grane ove sezone i kojem predstoji ključno leto za narednih nekoliko godina, pa se sve više šuška da bi mogao da ide.

PSŽ je pokazao interesovanje za oba čuvara mreže, potrebna im je zamena za odlazećeg Bufona i žele veliko ime iz evropskih fudbalskih okvira.

Opcije su sledeće, prva je da Kejlor Navas bude novi golman Mančester junajteda od ovog leta, u slučaju da Parižani uspeju da ubede De Heu da im se pridruži.

Druga opcija je jasna, ukoliko De Hea ostane na "Old Trafordu", "Sveci" će u svoje redove dovesti Kejlora Navasa.

Kejlor Navas

Dakle, manje više je sve jasno, Real se neće puno pitati, Navas je dobio odrešene ruke i karijeru će nastaviti u jednom od pomenuta dva evropska velikana.

Ipak, zavisiće od De Hee, koji je sigurno prva želja Pari sen Žermena, ukoliko Španac završi u francuskoj prestonici, Navas će u Premijer ligu, na gol posrnulog giganta, koji će naredne sezone igrati Ligu Evrope.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Wednesday, 15.05.2019
19:23

Navas nije potreban Junajtedu jer imamo Romera, koji moze biti prvi golman ili zamena dok se ne nadje neki drugi.

avatar
Jagger86
Wednesday, 15.05.2019
13:17

Uprava Reala je poznata po moronizmu ..primer..cak je u D. Lopez bio jedno vreme ispred Cassilasa. Da na pricam da je Navas itekako zasluzan makar za dve LS koje su osvojili.Olos od kluba.

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 15.05.2019
13:02

Neka hvala ne treba, Navas jeste dobar golman ali ne brani citavu sezonu pa je ispao iz forme. Jos uz to na jesen puni 33g, takav nam ne treba prije bi dao sansu Romeru. U slucaju da DDG bude prodat samo dolazi u obzir Oblak ili eventualno Donnarumma.

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 15.05.2019
12:39

Zar ovakav golman da bude drugi izbor i da se ovako slabo interesuju za njega. I u kom univerzumu je Kurtoa bolji od Navasa ,bas bih voleo neko racionalno objasnjenje .

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 15.05.2019
12:49

bolji marketinski, evropljanin i 1. je golman ozbiljne reprezentacije... dovoljno za Pereza, plus je mladji. Ja vise volim Navasa ali poznavajuci Pereza nece ostati sigurno. I do sada je prava cudo kako je opstao. Iako je strasan golman

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Thursday, 16.05.2019
07:00

Jeste da Real drzi konce u Evropi ali Barsa u domacim takmicenjima dominira i u derbijima se igra sa njima. Moraju sto pre to popraviti.

avatar
Hannibal Lecter
Wednesday, 15.05.2019
23:09

jedino ako mislis na primat u Spaniji.... Primat u evropi drze poprilicno i u ovom veku... Smena generacije je, treba da se odradi polako,kao sto je vec rade u poslednje 2 godine. Curtoa je doabr golman, treba ove sezone da pokaze. U odbrani je potreban levi bek na duze staze, zatim ozbiljna konkurencija Casemiru. Ako dodje Eriksen ili Pogba prodati Modrica ili Isca. Ja bih pre Modrica dostigao je zenit. Dolazi Azar, tu je Vincius, stize Jovic, Rodrigo. Opasan potencijal. Ljudi ne shvataju da mali broj igraca trenutno predstavlja pojacanje za Real. U napadu to su Azar i Mbape. A sto se tice Barse oni su u kanalu, mesi polako pada a Barselona je pokazala da ne zna da kupi igraca i da ga uklopi u sistem

avatar
NikiEmpeHordSvezKing
Wednesday, 15.05.2019
14:22

Ovo ima smisla ali oni nikad nece preuzeti primat od Barse ukoliko nastave da na taj nacin dovode igrace. Jedina im je sreca sto ni Barsa ne zna kud udara ,a opet su prelako osvojili La Ligu .