Godin saopštio odluku!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.05.2019.
15:15
Izvor: Sportske.net

Nakon današnjeg obraćanja medijima jasno je da je Urugvajac spreman za novo poglavlje u bogatoj karijeri.

Epa/Kiko Huesca
Epa/Kiko Huesca

Povezane vesti

Kapiten reprezentacije Urugvaja i Atletiko Madrida Dijego Godin (33) obratio se danas javnosti i saopštio odluku vezanu za njegovu budućnost.

Nakon devet godina provedenih u Atletiko Madridu i osam osvojenih trofeja sa "Jorgandžijama", Dijego Godin će napustiti "Vanda Metropolitano" na kraju tekuće sezone.

"Ovo su moji poslednji dani u Atletiku, klubu koji je bio više od kluba, klubu koji je bio porodica, dom i način života", rekao je Godin pokušavajući da zadrži suze.

Dijego Godin je upisao 381 nastup za Atletiko Madrid. Urugvajcu na kraju sezone ističe ugovor, a mediji u Španiji i Italiji prenose da je već dogovorena saradnja sa milanskim Interom.

Ukoliko se informacije plasirane u javnost pokažu tačnim, Dijego Godin će sa Interom potpisati ugovor na dve sezone sa mogućnošću da saradnja bude produžena do leta 2022. godine.

Godišnja plata Dijega Godina na "Đuzepe Meaci" trebalo bi da iznosi 5.5 miliona evra što će ga staviti u red najplaćenijih igrača Intera.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jasminn
Wednesday, 08.05.2019
13:39

Sretno to care puno si dao Atletiku. Jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji godinama. Steta godine cine svoje. Stari se. Samo da ne zavrsi kao Miranda. Jednu godinu odigra a dvije presjedi na klubi za veliku platu.

avatar
Oldboy
Tuesday, 07.05.2019
18:17

Čekaj juče bilo 7,5 i svi se čudili i iščuđivali koliko su ovi ludi i Interu. Pa šta je sad ovo?

avatar
Nenadd
Tuesday, 07.05.2019
17:46

Ode on u Juventus...

avatar
Susaeta
Tuesday, 07.05.2019
17:04

Ogromno pojačanje za Inter, samo da im skrinjar ostane. Samo ako ne dovedu bekove, ništa

avatar
Rise up
Tuesday, 07.05.2019
15:51

Godinama unazad je u top 3 stopera na svetu. Bas mi nije jasan jer Atletiko je mnogo iznad Intera.Atletiko dolazi do zavrsnice LS ,uvek je u borbi za Primeru, a Inter je daleko u bilo kojoj borbi za trofej.