Godin povukao nogu, još jedan "Jorgandžija" u Seriji A?

Autor: Stefan Matić
četvrtak 09.05.2019.
16:24
Izvor: Sportske.net

"San Paolo" se navodi kao potencijalna destinacija defanzivca.

Epa/Kiko Huesca
Epa/Kiko Huesca

Povezane vesti

Kapiten Atletiko Madrida se polako sprema za svoju dugo najavljivanu seobu na Apenine, Dijego Godin će sledeće sezone formirati pravi bedem ispred Handanoviča u Interu.

Pored pomenutog štopera, Simeonea će napusiti i Lukas Ernandez. Osvajač "Boginje" sa Francuzima je još početkom godine ozvaničio da ima dogovor sa minhenskim Bajernom, "Jorgandžijama" će pripasti unosna svota za pokušaj nalaženje naslednika polivalentnog defanzivca.

Španska Marka danas piše kako će još jedan šraf iz odbrane napustiti "Vandu Metropolitano", u pitanju je letnja akvizicija iz PSV Ajndhovena Santjago Arias.

Dvadesetsedmogodišnji Kolumbijac je stigao za sumu od 10 miliona evra, "Jorgandžije" bi želele da zarade na svom desnom beku.

Javio se Napoli koji je u potrazi za igračem njegovih kvaliteta, tim Karla Anćelotija je već bio povezivan sa Tripijeom iz Totenhema, Englez je u jednom trenutku i bio blizu dogovora sa klubom sa juga Italije.

Santijago Arijas Henderson

Španci navode da Simeone neće pustiti Arijasa za manje od 40 miliona evra, Argentinac će pokušati što više novca da uzme uzimajući u obzir da će na leto biti velika rekonstrukcija odbrane.

Kolumbijac imao ugovor do 2023. godine, ali se može desiti da posle samo jedne sezone zameni Madrid Napuljom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke