Godin menja klub, Atletiko ostaje bez defanzivca u januaru?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 28.11.2018.
15:39
Izvor: Sportske.net

Da li će Urugvajac napustiti Madrid?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Nedavno su potvrdili da u Milan stiže Lukaš Paketa za 35 miliona evra, a sada će Leonardo pokušati da dovede još jednog defanzivca u januaru!

"Rosoneri" imaju ogromne probleme sa povređenim igračima, pa moraju da prošire roster, a Leonardo želi da dovede Dijega Godina.

Iskusni Urugvajac je od 2010. godine u Atletiko Madridu, a dres ovog tima je nosio 364 puta.

Kako prenosi "Quatidano Sportiva", Milan je uspeo da se dogovori sa Godinom. Navodno je tridesetdvogodišnji defanzivac prihvatio ugovor koji su mu "Rosoneri" ponudili, a to je ugovor na dve i po godine i 4 miliona evra godišnje zarada.

Ostaje da Leonardo ubedi Atletiko da pusti Godina da se u januaru preseli u Italiju. Sigurno to neće biti lako, ali ukoliko se Godin stvarno dogovorio sa italijanskim timom i želi da ide, koliko je pametno Atletiko da zadrži igrača koji je mislima u drugom timu?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 28.11.2018
19:04

Kako se Godin može dogovarati sa drugim klubom oko plate kad je pod ugovorom sa ATM-om?I još ova na kraju rečenica da li je pametno zadržavati igrača koji je mislima u drugom klubu,ugovori na odredjen vremenski period su i pravljeni bas zbog ovakvih stvari.Koja je svrha potpisivanja ugovora vise ako igrač može da se prebacuje iz kluba u klub kad se njemu prohte.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
19:36

Kakav ti je to sada argument? Covek zeli da promeni sredinu i ne bi im verovatno bilo pametno da ga i dalje drze u klubu jer se zasitio za ovih osam i po godina. Jeste da ce biti domacini finala LS, ali, tesko da ce se plasirati u isto.

avatar
Misosesic
Sunday, 02.12.2018
01:53

Kakav argument o cemu pricas?Zna se kako se radi transfer prvo se obrati klubu ako klub pristane onda ugovaraj platu sa tim timom,ili u njegovom slucaju cekaj januar pa onda sest meseci pred istek ugovora mozes da ugovaras platu sa kim hoces.Ovako ovo je protiv pravila UEFE.

avatar
Jasminn
Thursday, 29.11.2018
02:04

Ti mozes pregovarati s kim ti hoces kao igrac. Al dok si pod ugovorom u jednom klubu taj klub dok te ne pusti dzaba tebi svi dogovori. Al naravno ti uvijek mozes otici kod uprave kluba i traziti da te puste.
Pitanje: jel ti ovo prvi put da citas nesto vezano za nogometne transfere i prvi put da si na ov9n sajtu?
Poato vidim nisi upoznat sa tim koliko je Kurtoa gurao sebe prema Madridu jer mu je familija tamo, koliko je Dembele strajkao u Dortmundu dok nije dobio transfer u Barcu, Kutinjo slicno nesto tome isto radio, da dalje ne nabrajam primjere. Isto tako ti mozes zadrzati igraca do kraja ugovora i da nakon toga on ode dzabe kao sto je Dortmund uradio sa Levandovskim nije ga htio pustiti u Bajern, ovaj nije htio produziti ugovor i na kraju iako ga je Dortmund mogao prodati i zaraditi neato para oni su ga gosinu dana i on otisao dzabe.

avatar
x90x
Wednesday, 28.11.2018
17:05

Odbio UTD letos za mnogo vecu lovu, sad ce u Milan i to za duplo manje? Uostalom, zar nije produzio ugovor kad je ispalio UTD?
Smesna vest...

avatar
lol (NewProfile)
Wednesday, 28.11.2018
16:50

Prvo nema teorije da ga Colo pusti u januaru, drugo je glupost uposte kupiti ga (kvalitet ne osporav ali godine), trece i Bonuci je bio fenomenalan u Juveu a u Milanu bleda senka, ko zna dal ce se Godin prilagoditi. Jedino logicno je da ga uzmu, i onda da Kaldara i Romanjoli imaju mentora.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
18:28

Zasto je glupost? Bio bi odlicno resenje na jedno dve-tri sezone ako ne cak i nesto duze:-D Golmani, stoperi i centarforovi najduze traju, to je poznato:-D

avatar
Anonymous Official
Wednesday, 28.11.2018
18:42

Liče o čemu ti pričaš? Godin jedan od najboljih štopera i dalje nema on šta da se prilagođava jer ima toliko iskustvo da gdje god ode moze odmah da pruzi dobre partije

avatar
A-six NS
Wednesday, 28.11.2018
16:47

Ne kapiram koja je logika da ode u Milan a nije hteo u Mančester...zavlačio je Mančester da bi dobio novi poboljšani ugovor od atletika to kapiram ali Milan....

avatar
Boris Nedeljkovic
Wednesday, 28.11.2018
17:14

ne vidis logiku kad neko bira milan???!....Onda slab si s fudbalom....

avatar
A-six NS
Tuesday, 04.12.2018
16:57

A ti si neki expert?Daj kakav Milan,nije ni Mančester bas u vrhu ali je sigurno u boljoj situaciji nego Milan...

avatar
Tamara Milan Živković
Wednesday, 28.11.2018
18:05

Mozda mu vise odgovara Italija nego Engleska.Milan ide uzlaznom putanjom,uskoro ce se vratiti tamo gde su bili do pre 7-8godina.Realno ni Mancester nije nista kvalitetniji trenutno od Milana.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
16:47

Ekipa za sut u guzu:-D: antonio donaruma- abate, zapata, Simic, Strinic- mauri, montolivo (ovo bih napisao najmanjim mogucim slovima da ima ta opcija), bertolaci- halilovic, borini- ?. Kao sto vidite, trazim(o) devetku (eventualno levo krilo pa da Lord boranija ode napred) za ''Drim-tim'':-D

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
16:44

Ne verujem da je realno da dodje vec u januaru (da li ima pasos EU?, zar je moguce da jos uvek nema, a toliko dugo igra u Atletiku), ali, ako dodje: Donaruma - Konti, Godin, Romanjoli, Rodrigez- Kesi, Fabregas, Bakajoko- Paketa- Ibrahimovic, Iguain. Druga postava: Reina (Plizari ce ove zime na pozajmicu negde isto kao i Mauri kojem istice ugovor)- Kalabria, Kaldara, Musakio (moze i desnog stopera, nebitno), Laksalt- Biglia, *Bonaventura- Suso, Calhanoglu, Kastiljeho- Kutrone.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
16:41

Quotidiano Sportivo