Godin kratko trajao, dve ponude na stolu?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 22.03.2020.
10:24
Izvor: Sportske.net

Inter neće puno razmišljati, žele da se oslobode njegove plate...

EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ
EPA-EFE/STEPHANIE LECOCQ

Povezane vesti

Već smo pisali, Dijego Godin će napustiti Inter posle samo jedne sezone. Kapiten Urugvaja nije uspeo da se uklopi u Konteovu formaciju, izgubio je mesto u timu i sigurno da neće ostati u Milanu.

Stigao je kao slobodan igrač, ima veliku platu, Inter će ga verovatno pustiti bez obeštećenja, kako bi oslobodio budžet.

Za Godina ima dosta interesovanja, bez obzira što je u godinama, i on navodno ima ponudu da se vrati u Španiju. Atletiko je odbio prošle zime, uz reči da je svoju misiju u "Jorgandžijama" završio, a sada bi mogao da ode u Valensiju.

Osim toga, priča se da bi ga rado doveo Mančester Junajted, Soslkjeru je potreban još jedan štoper, sigurno da Godin može da bude alternativa Lindelefu i Mekgvajeru, mada su za sada to nagađanja i nema nekih dokaza da pregovara sa "Đavolima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Sunday, 22.03.2020
17:48
avatar
deki trbic
Sunday, 22.03.2020
15:30

samo me zanima a sto nije produzio ugovor za ATM? tamo je mogao da ostane legenda i da igra do kraja karijere...ovako je sam sebe zeznuo, ali sam kriv.

avatar
Sunday, 22.03.2020
12:06

Konkurencija, ne alternativa.

avatar
Sunday, 22.03.2020
11:37

Godin alternativa Megvajeru i Lindelefu? Za obojicu izmislio fudbal haha.

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 23.03.2020
13:23

Za Lindelofa su svi fudbal izmislili, sto se tice Maguirea nmgu se sloziti igra solidno nije na Godinovom nivou jos uvjek ali ima vremena. Godin je mator i sumnjam da moze vise da igra kao prije jer da je suprotno Simone bi ga ostavi ili bi kod Kontea bio standardan...