Giganti automobilizma odlučuju, Ronaldo se vraća kući?!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 07.12.2020.
11:18
Izvor: Sportske.net

Bio to neverovatan kraj jednog ciklusa.

EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juventus ne blista, Pirlova prva sezona kao trener ne ide kao po loju. Videćemo da li pobeda u Derbiju dela Mole može trgnuti tim koji već sutra gostuje na "Kamp Nou". Barsa je slavila u Torinu sa 2:0, videćemo da li "bjankoneri" mogu uzvratiti a naravno ponovo ćemo gledati dva najbolja fudbalera Ronalda i Mesija, jedan nasuport drugom.

Portugalac je od 2018. godine u Torinu, i dalje beleži neverovatne brojke. Kada nije na terenu Juventus gubi mnogo. Anjeli i Nedved su izjavljivali kako su sigurni u ostanak Ronalda do kraja ugovora, to jest juna 2022. godine, ali pandemija je sve planove učinila krhkim.

Zato i ne čude spekulacije iz Engleske, Mančester Junajted je već neko vreme zainteresovan za povratak jednog od najvoljenijih igrača.

Neće biti lako, Portugalac ima veliku vrednosti i u 35-oj godini a njegova mesečna primanja idu preko 500 hiljada funti nedeljno.

Tu uskače Ševrolet, predstavnici automobilske kompanije su potvrdili da su spremni da finansijski pomognu Junajted u misiji povratka Portugalca. Ronaldo se ne posmatra kao samo fudbalaer, već kao i svetski brend. Ofanzivac je po svom dolasku sam povećao vrednost Jeep-a, sponzora Juventusa, za 30 procenata na berzi u Milanu.

Podsetimo Kristijano je nosio dres "đavola" punih šest sezona pre prelaska u Real Madrid, osvajač je pet Zlatnih lopti. Ostaje da se vidi kako će Juve pokušati da zadrži najboljeg, izazov mu svakako predstavlja LŠ sa 'ukletim' Italijanima, ali povratak Junajteda u trku za titulom Premijer lige je možda i veći izazov.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 07.12.2020
18:36

Мислим да би било најправедније да се врати кући коначно. Штета што је и одлазио.

avatar
Badr Hari
Monday, 07.12.2020
14:35

Samo da osvoji LŠ Juveu i eto njega u MUN da im osvoji PL i LŠ. 😂

avatar
Mak-Juventino
Monday, 07.12.2020
14:29

Lepo su reki Paratici i Anjeli , ne mrda on do 2022