Gece bira, na stolu tri ponude, može li kao Klose?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 24.05.2020.
12:00
Izvor: Sportske.net

Nemac napušta Dortmund, sledeća stanica - Apenini?

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Nakon što je sportski direktor Borusije Dortmund potvrdio da će Mario Gece napustiti klub po isteku ugovor ovog leta, pojavile su se prve ponude.

Navodno, kako prenose italijanski mediji, čak tri kluba iz Serije A vide Gecea u svom timu, a to su - Milan, Roma i Lacio.

Milan rekonstruiše tim pod palicom Rafaela Ragnika, koji planira velike promene, dok u Romi veruju da bi Gece mogao da bude zanimljiv tandem sa Edinom Džekom.

Ipak, možda je najzanimljiviji Lacio koji planira da se bori za titulu, ali i najbliži je Ligi šampiona od pomenutih timova.

Uz to, na Olimpiku veruju da bi mogli da primene recept kao sa Miroslavom Kloseom, kome su "produžili" karijeru u 33. godini. Klose je stigao u Rim kao veteran, ali je za Lacio odigrao još pet sezona, odnosno čak 170 utakmica i dao 63 gola.

Da li mogu da urade isto i sa Geceom? Inače, Gece je još i mlađi, narednog meseca puni tek 28 godina...

Rim, Olimpiko, Liga šampiona?

Bundesliga

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Monday, 25.05.2020
21:38

Za Marija je najbitnije da ode negde gde će igrati standardno. Gvardiola ga je unistio, a potom i povrede. Ako bude odigrao celu sezonu kao starter u Laciju možemo očekivati njegov povratak na stare staze, mislim da bi mu i stil igre Lacija odgovarao.

avatar
deki trbic
Sunday, 24.05.2020
19:26

on je lud ako ode u Italiju....neka ostane tu do kraja karijere i neka uziva kada igra za odlican tim i sto igra ( trenutno ne sada ) za vatrene nacijace Dortmunda....:)

avatar
Bor1s
Sunday, 24.05.2020
14:00

Nemoj u Romu, imamo vise nego dovoljno promasenih investicija koji primaju ogromne pare.

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 24.05.2020
13:03

Lacio bi bio odlican izbor. Sa napadacem kakav je Ciro bi verovatno odlicno saradjivao, ima priliku da igra LS, i bori se za vrh tabele.

avatar
DVA HRAMA
Sunday, 24.05.2020
12:03

Sad i ti pises Ragnika?