Gde će "izdajica" Frejzer? Veliki broj zainteresovanih, može li iko da ispuni njegove uslove?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 18.06.2020.
13:58
Izvor: Sportske.net

Mnogi su šokirani njegovom odlukom da napusti redove "Trešnjica".

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Rajan Frejzer je najverovatnije već odigrao svoj poslednji meč u dresu Bornmuta, krilni fudbaler je odbio da potpiše produžetak saradnje do kraja tekuće sezone i od prvog jula će biti slobodan igrač. 

Zaista ružan potez škotskog fudbalera, koji je minule sezone bio drugi najbolji asistent Premijer lige, dok je ove daleko slabiji, pa se u startu moglo pretpostaviti da je rešen da promeni klub, ali niko nije mogao da očekuje da će ostaviti "Trešnjice" na cedilu u teškoj borbi za opstanak.

Ostaje da se vidi da li će ga Hau koristiti do kraja meseca za mečeve protiv Kristal Palasa i Vulverhemptona, posebno jer je novu povredu doživeo Dejvid Bruks.

U svakom slučaju, Frejzer već traži novi klub, a veliki broj ekipa je pokazao interesovanje.

Zna se da ga prate Arsenal i Totenhem, u igri je i Everton, a prema poslednjim spekulacija u svojim redovima bi voleli da ga vide i Vest Hem, Votford i Njukasl.

"Čekićari" i "Stršljenovi" će se boriti za opstanak do kraja sezone, pa se čini da će Frejzer radije potpisati za ekipe koje imaju stabilniji status u Premijer ligi, ipak, najveću ulogu mogla bi da igra plata 26-godišnjeg fudbalera.

Naime, on u Bornmutu zarađuje oko 30 hiljada evra nedeljno, a sada želi povišicu od čak 80 hiljada evra!

Videćemo da li je neko spreman da mu ponudi taj novac, čini se da u prvi plan odmah iskaču Totenhem, Arsenal i Everton, ali je pitanje da li su i oni spremni toliko da ga plate zbog finansijske krize koju je izazvao prekid sezone zbog pandemije koronavirusa.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Thursday, 18.06.2020
14:30

Znaci zeli oko 5 miliona. Tesko, ali ne nedostizno, Englezi su platezno sposobni, i pored krize, i naci ce se klub koji ce to platiti, posebno jer dolazi za dzabe. Ako nastavi da igra kao do sad i pakuje golove, isplatice se visestruko

avatar
LFC*19
Thursday, 18.06.2020
14:22

Nije to ruzan potez. Ruzan je potez UEFE koja nije obezbijedila da se po automatizmu produze ugovori do kraja tekmi a da igrac svakako moze da pregovara o svojoj buducnosti. A Frejzer ocigledno nije tretiran kako treba pa ne osjeca da im nesto duguje. Da se podsjetimo, Frejzer je sjedio Wilsonu (pozajmljenom igracu) na klupu ove sezone. Uostalom, cak i ako je izrazio zelju da ide iz kluba, ne mozes da mu se svetis i onda ocekujes da produzi... No no! Evo recimo izdajica PEdro, nijesam vidio za njega taj naslov. Mozda zato sto je njegovo opravdano, nije dobio ugovor :) a sto bi radio Pedro ako bi recimo roma (u slucaju da Pedro bude posten pa odigra za plavce) potrazila mozda Frejzera :) A sta bi onda Chelsea uradio za postenog Pedra :) dao mu sut kartu? E zbog toga gosn novinari, napadate pogresne ljude, Uefa vam je adresa!

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Thursday, 18.06.2020
14:10

Dobar igrac, strasno brz i agilan