Gazidis ima svoje ideje, ništa od velikog pojačanja Milana, pod znakom pitanja i status sportskog direktora?!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 15.05.2019.
14:22
Izvor: Sportske.net

Izvršni direktor Milana je otkazao maltene dogovoren transfer, ne piše se dobro ni Brazilcu.

AC Milan
AC Milan

Povezane vesti

Kako prenose italijanski mediji, talentovani brazilski fudbaler Everton Soareš karijeru neće nastaviti na "San Siru".

Fudbaler Gremija je već bio viđen kao prvo pojačanje kluba za narednu sezonu, sportski direktor Leonardo je u više navrata putovao u Brazil, gde je praktično i dogovorio transfer Evertona u Milano.

Ipak, izvršni direktor kluba Ivan Gazidis je otkazao čitav transfer, smatra da su brazilski klubovi previše komplikovani za saradnju, okrenuće se drugoj meti, krilnom fudbaleri Nice Alanu Sent-Maksimanu, koji je i ranije dovođen u vezu sa klubom sa "San Sira", on će "Rosonere" koštati 25 miliona evra.

To nije sve, Gazidis će na kraju sezone doneti odluku i o statusu sportskog direktora Leonarad, koji je letos stigao na to mesto.

Izgleda da bivši direktor Arsenala nije zadovoljan činjenicom da Leonardo pojačanja mahom traži u domovini, pa bi i njemu mogao da pokaže izlazna vrata na "San Siru".

Videćemo kako će se sve odigrati, pred Milanom je bitno leto, ukoliko ne izbore Ligu šampiona, neće dovoditi ni skupocena pojačanja, a moraju da povedu računa i o FFP.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 15.05.2019
18:38
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 15.05.2019
15:59

A ko taj ivan gazidis u svetu fudbala i koje su njegove reference da odlucuje o ovakvim stvarima? Jasno mi je ko ga drzi u klubu, ali, da on uci Leonarda i da je njegova pozicija apsolutno nedodirljiva iako to nicim (jos) nije zasluzio niti je klub zaduzio, to je onda sve samo ne moj Milan.

avatar
Bojan Samardzic
Wednesday, 15.05.2019
14:43

Ono kad ne samo da trenerova nije zadnja kod dovodjenja igraca, nego ni sportskog direktora. Kad izvrsni direktor dovodi igrace, jasno je da je ovo bila i da ce ostati jedna od najboljih Milanovih sezona u zadnje vrijeme, ma kako se zavrsi.