Gatuzu potreban napadač?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 26.07.2018.
13:47
Izvor: Sportske.net

Nakon meča sa Junajtedom, Milanov trener je govorio o narednim koracima.

Epa/Filippo Venezia
Epa/Filippo Venezia

Povezane vesti

Milan je izgubio od Junajteda nakon izvođenja penala u prijateljskoj utakmici. Sančez je doneo prednost u 12. minutu, a Suso je izjednačio samo tri minuta kasnije.

Na konferenciji nakon meča, Gatuzo je upitan za budućnost Karlosa Bake, a on je na to odgovorio da ukoliko igrač ima želju da se vrati u Španiju, on ga neće sprečavati u toj nameri.

"Nemam problem sa Karlosom. On ima ugovor sa Milanom, ima 31 godinu i on će biti ostati u Milanu ukoliko to stvarno želi", započeo je trener Milana.

"Ja znam da on želi da igra opet u Španiji. Postoje pravila koja moraju biti ispoštovana, ukoliko on ima želju da ostane, ja ga neću sprečiti u tome, a kada se vratimo u Italiju, tada ćemo da pričamo o njegovoj sudbini."

Baka

Poznato je koliko je tešku životnu priču imao Karlos Baka i kako je uspeo da se izbori i stigne do napadača "top" klase.

Tridesetjednogodišnji napadač je impresionirao u Sevilji i na taj način privukao pažnju Milana koji je pobedio brojne rivale u borbi za potpis ovog igrača. Nije se najbolje snašao u Milanu, pa je u prošloj sezoni bio na pozajmici u Viljarealu, gde je ponovo pružio solidne partije.

Naime, on je u žutom dresu postigao 18 golova na 44 odigrane utakmice, očigledno mi više odgovara španska liga.

Milan želi u ovom prelaznom roku da dovede vrhunskog napadača, a pominju se Alvaro Morata i Gonzalo Iguain. Još ako Baka napusti klub, definitivno će Milan morati da potroši ogroman novac za napadača.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke