Gatuzovo prvo pojačanje ipak stiže iz Primere?

Autor: Nikola Miloradović
subota 28.12.2019.
13:22
Izvor: Sportske.net

Hoće li Napoli ostvari staru želju?

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

Napoli će doživeti velike promene već u januaru, u to nema sumnje, a jedno od prvih pojačanja moglo bi da dođe iz španske Primere.

Dugo već klub sa "San Paola" prati vezistu Selte iz Viga Stanislava Lobotku, izgleda da je došlo vreme da se bace u akciju.

Kako prenose italijanski mediji, Napoli je spremio ponudu za njegove usluge, sam fudbaler je praktično pristao da se se preseli pod Vezuv, pa će se u narednih par dana njegovi agenti sastati sa upravom ekipe iz Viga, kako bi im predstavili ponudu iz Napulja.

Italijanski klub je ponudio između 15 i 16 miliona za usluge slovačkog fudbalera, Selta traži 10 više ali sam fudbaler insistira na transferu te se čini da bi dve strane mogle da se nađu na pola puta.

Odgovor španskog kluba se očekuje u narednih 48 sati, ali čini se da su dobre šanse da Lobotka postane prvo Gatuzovo pojačanje na "San Paolu".

Reprezentativac Slovačke je ove sezone upisao 17 nastupa za klub sa "Balaidosa" i jedan je od najstandardnijih igrača u prvoj postavi ekipe iz Viga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke