Gabonac i dalje daleko, Venger ima preča posla!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.01.2018.
11:20
Izvor: Sportske.net

Šta se u stvari dešava u pregovorima, izgleda da napadač nije prioritet.

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

I dalje nema dogovora između Arsenala i Borusije oko Obamejanga. Gabonac će danas, prema poslednjim informacijama, biti u timu protiv Frajburga, što je dokaz da pregovori nisu ni blizu zaključenja.

Tokom vikenda se neće dešavati ništa, ostaje jaz od desetak miliona, Nemci traže 70, Arsenal nudi 10 manje i ne pristaje da pusti Žirua na pozajmicu.

Prema informacijama iz Engleske, Venger je u ovom trenutku, posle dovođenja Mihtarijana mnogo više zainteresovan da završi posao oko Džonija Evansa iz VBA. Severni Irac je procenjen na oko 25 miliona evra, "Guneri" nude manje od 20, Siti se sklonio sa puta, oni će platiti u ponedeljak otkupnu cenu za Laporta.

"Begisi" su u strahu da ne ispadnu iz lige jer onda klauzula Evansa pada na 3 miliona, što bi bio dodatni udarac. Videćemo hoće li prodati bivšeg igrača Junajteda, koji želi da napusti klub.

Uz to, neki mediji tvrde da je od Obamejanga važnije i da Ozil produži ugovor i da je Venger mnogo veći optimista po tom pitanju nego pre par meseci.

VBA gostuje večeras Liverpulu u kupu imaju velikih problema zbog stomačnog virusa koji je pogodio ekipu, u prvi mah su želeli da odmore Evansa, ali bi on trebalo da bude u timu jer nemaju mnogo drugih rešenja na raspolaganju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Saturday, 27.01.2018
12:50

Треба Арсен да доведе Еванса. Није бог зна шта, али биће од котисти. Довели су Мкитарјана, имају Лаказета у шпицу, ту је и Озил, сасвим пристојан напад. Штопер и неко уместо џаке и тип топ Арсенал

avatar
NikkiCFC
Saturday, 27.01.2018
19:27

Treba da jure Marsijala na leto koji ce biti dostupan za tu levu stranu. Nije bas za top klubove ali za Arsenal ce biti super.

avatar
Маркус19
Sunday, 28.01.2018
19:52

Одакле ти то да Јунајтед продаје Марсијала на лето? Дечко је тата на левој страни (не баш као Азар) али има потенцијал да израсте у јако доброг играча!

avatar
HakunaMatata
Saturday, 27.01.2018
12:49

Kao i obicno...Ne bi me cudilo da Ozil ne produzi ugovor i ode na leto a dovedu nekog Kleverlija kao zamenu...Nisu potrosili na leto ni dinara, cak su zavrsili u plusu...Sada zimski prelazni rok i opet ista prica, zaradili pare od prodaje i kao da ne zele da ulazu u tim...Standardno cenkanje oko igraca, oni traze 60 ovi nude 59 i propadne transfer xD Na klupi sve neki klinci iz B tima jer nemaju dovoljno igraca vise...Ovo kao da je klub pred gasenjem pa prodaju sve...Venger je napravio jos jednu katastrofalnu procenu kada letos nije pustio Aleksisa da ide...Zadrzao nezadovoljnog igraca koji je bio nezainteresovan za fudbal, da bi ga na kraju dao za Mikitarijana, smesno...Bilo je daj sta das jer bi Aleksis svakako otisao na leto za dzabe...Naravno Mikitarijan je dobar igrac, ali zalosno je to sto Arsenal i dalje svoje najbolje ne moze da zadrzi...Da je srece da Venger ode na leto dok nije skroz ukopao klub...

avatar
Dimebag Darrell
Saturday, 27.01.2018
12:28

Obamejang baš nešto nema sreće sa transferima a fenomenalan igrač.

avatar
Dragan Petković
Saturday, 27.01.2018
16:40

Nije da nema srece jednostavno u Arsenalu su glupi za ovakvog igraca bolje odmah iskesirati i 100 miliona jer ce uvek davati 30 golova u sezoni,ali oni dovode lukaza pereza i velbeka za po 20 miliona evra pa posle ne mogu da ih se otarase...u Dortmundu su skroz u pravu.

avatar
Dimebag Darrell
Saturday, 27.01.2018
18:16

To jeste, nego mu uvjek tranferi propadnu u zadnji čas, kao i za Real, a bolji je igrač od Benzeme, sada su neuporedivi.