Gabigol se vraća kući?

Autor: Boban Filipović
četvrtak 11.01.2018.
14:20
Izvor: Sportske.net

Posle neuspele epizode u Portugaliji, verovatno će uslediti nova pozajmica u Brazil.

EPA/MATTEO BAZZI
EPA/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Pošto se u Interu i Benfiki nije naigrao fudbala, Gabrijel Barbosa želi da rehabilituje karijeru u svom Santosu.

Predsednik ovog brazilskog kluba, Jose Karlos Peres, izjavio je da se intenzivno radi na povratku ovog napadača.

"U pregovorima smo sa Interom. Poslali smo ponudu, čekamo na odgovor i nadamo se pozitivnom ishodu." rekao je Peres novinarima.

Najverovatnije je reč o pozajmici do kraja sezone, ali nije poznato kako bi Brazilci regulisali primanja 21-godišnjeg napadača, jer teško da bi mogli sve da preuzmu na sebe.

"Gabigol" je stigao u Inter iz Santosa 2016. godine za 33.5 miliona evra, ali se nije najbolje snašao. Nije bio starter ni na jednoj utakmici u Seriji A, a ništa bolje nije prošao ni u Benfiki, gde je igrao na pozajmici u prvoj polovini tekuće sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Thursday, 11.01.2018
15:47

Mislim da nije los fudbaler ali odabrao je pogresnu ekipu dje ce otici, Inter nije ekipa dje mladi igraci dobijaju previse sansi, a i nemaju strpljenja jer vec dugo nema rezultata.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 11.01.2018
16:34

..jel i Benfika ekipa dje mladi igraci ne dobijaju sansu? Ista prica je bila i sa Joveticem i Interom a pokaza se suprotno..

avatar
Brazilero11
Saturday, 13.01.2018
03:11

S obzirom da je maltene bacio proslu cijelu godinu nije cudno sto ne moze da pokaze odmah, ja ne kazem da Inter nikada nije davao prilike mladima ali realno je sada takva situacija da su neophodni rezultati po svaku cijenu i mladji igraci nece dobijati sanse bez opterecenja. Uostalom njemu je konkurencija bio Ikardi koji je kapiten ekipe.

avatar
The_Matrix
Thursday, 11.01.2018
16:50

Ako u Interu nije uspeo onda Benfika i Portugal su kao stvoreni za brazilce. Medjutim ovaj momak je neradnik i jako je bezobrazan. Njegov talenat nije sporan, ali umisljenost da je najbolji, da ne mora trenirati su ga i doveli da se vraca odakle je i poceo.