Fulamu nedostaje par miliona za bivšeg igrača Juventusa!

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.01.2019.
13:40
Izvor: Sportske.net

"Kotidžeri" ostali "kratki", hoće li povećati ponudu?

EPA-EFE/Nigel Roddis
EPA-EFE/Nigel Roddis

Povezane vesti

Fulam će se do kraja sezone grčevito boriti za opstanak, pretposlednji su na tabeli Premijer lige sa 14 bodova nakon 21 odigranog kola.

Klaudio Ranijeriji je uspeo da osvoji devet bodova od kako je preuzeo ekipu od Slaviše Jokanovića, popravio je najveći problem ekipe, odbranu, tako što je uglavnom igrao oprezno i sa velikim brojem defanzivaca u startnih 11, ali je jasno da Fulam i dalje nema dovoljno kvaliteta u zadnjoj liniji za takmičenje u elitnom rangu.

To će pokušati da promene angažovanjem novih pojačanja, a na radaru kluba našao se iskusni defanzivac Fenerbahčea Mauricio Isla.

Čileanac u nastavku sezone neće imati puno prostora u Istanbulu, kako će prema izveštajima iz Turske trener Ersun Janal na poziciji desnog beka primarno koristiti bivšeg igrača Monaka Nabila Dirara.

Fulam je poslao ponudu tešku tri miliona evra za njegove usluge, ali se Fener nada da bi na prodaji bivšeg igrača Juventusa mogao da zaradi još dva miliona evra.

Ostaje da se vidi da li će Fulam povećati svoju ponudu, Isla bi mogao da bude od velike koristi za ekipu Klaudija Ranijerija, kako pred pozicije desnog beka može jednako uspešno da igra i u veznom redu, a poseduje i veliko iskustvo, igrao je i u Premijer ligi jednu sezonu za Kvins Park Rendžerse.

Podsetimo i da je Fulam nedavno odbio astronomsku ponudu za srpskog reprezentativca Aleksandra Mitrovića, više o tome u nastavku.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mangus
Friday, 11.01.2019
15:44

Ako kupe kejhila i islu imace daleko vece sanse da opstanu. Kejhil je u jendom trenutku bio dovoljno dobar za celzi. Danas to nije ali verujem da ce se snaci u fulamu