Fulamovi planovi - Argentinac sa severa, dvojac iz Sautemptona, ko će sa Mitrom igrati u napadu?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 27.08.2020.
13:49
Izvor: Sportske.net

"Kotidžeri" su angažovali jedno pojačanje ovog leta.

Twitter/@FulhamFC
Twitter/@FulhamFC

Povezane vesti

Fulam se vratio ekspresno u Premijer ligu, ponovo su preko plej-ofa i "Vemblija" došli do elitnog ranga, na najslađi mogući način.

Prošlog puta su jako loše poslovali, dovodili su redom pojačanja, bez pravog plana, a Skot Parker sa svojim stručnim štabom i direktorima želi da se postara da tako ne bude i ovoga puta.

Već je angažovano jedno pojačanja, stigao je talentovani levi bek iz Vigana Entoni Robinson, koji je plaćen tek nešto više od dva miliona evra.

Otkupljen je i ugovor Entonija Nokera od Brajtona za oko 12 miliona evra, ali je jasno da je to samo početak.

Parker želi i novog golmana, a sa mladim Rodakom i Betinelijem bi naredne sezone za mesto među stativama mogao da konkuriše Paulo Gazaniga.

Totenhem je pojačao konkurenciju među golmanima, angažovan je Džo Hart kao zamena za Majkla Vorma, pa bi Gazaniga mogao da dobije odrešene ruke u slučaju ponude sa zapada prestonice.

Argentinac bi teško propustio priliku da bude prvi čuvar mreže u Premijer ligi, pa se ovaj transfer čini sasvim realnim.

Baner ostale lige

Vezni red bi mogao da pojača dvojac iz Sautemptona, javljaju mediji sa Ostrva, kako su "Kotidžeri" zainteresovani da zadrže Harisona Rida, ali i da pojačaju vezu francuskim internacionalcem Leminom.

Rid je proveo sezonu za nama na pozajmici u Fulamu i sva je prilika da će ga londonski klub otkupiti.

Što se tiče Lemine, na njega ne računaju ozbiljnije na "Sent Merisu", sezonu je proveo na pozajmici u Galatasaraju, koji želi da ga zadrži, ali poziv iz Premijer lige je izgleda primamljiviji bivšem fudbaleru Marseja i Juventusa.

Engleski mediji prenose i da je dogovor već postignut.

Mario Lemina Nemanja Matic

Jedna od meta za vezni red je i Morgan Sanson iz Marseja, ali talentovanog Francuza prate i Arsenal, Vest Hem, Vulverhempton i Barnli, cena mu je oko 30 miliona evra.

Kako je pomenuti Robinson angažovan za levi bok u odbrani, desnu stranu bi trebalo da pojača Meti Keš iz Notingem Foresta.

Parker je oduševljen ovim 23-godišnjim igračem i naložio je upravi kluba da ga angažuje, sve bi trebalo da bude dogovorena za oko 10 miliona evra.

Što se tiče napada, dva imena su se izdvojila, Kalum Vilson iz Bornmuta i Oli Votkins iz Brentforda.

Vilsona želi još nekoliko timova iz Premijer lige, uključujući i Totenhem, dokazao je da ima kvalitet za elitni rang, pa je zbog ispadanja Bornmuta u Čempionšip postao jako primamjiv, ali i dostupan timovima iz PL.

Problem za Fulam je dakle jaka konkurencija, dok je put ka najboljem igraču Čempionšipa i drugom najboljem strelcu tog takmičenja za sezonu 2019/20 sada nešto otvoreniji.

Brentford Oli Votkins

Lids je na pragu angažovanja Rodriga Morena iz Valensije, što znači da odustaju od Votkinsa.

Napadača "Pčela" prati još par klubova iz Premijer lige, videćemo da li će Fulam uspeti da oformi napadački tandem od dva najbolja strelca Čempionšipa, Mitrović i Votkins su u sezoni za nama zajedno postigli 51 pogodak.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke