Fulamov kavgadžija ostaje u Engleskoj, sa njim ide još jedan fudbaler "Kotidžera"

Autor: Nikola Miloradović
subota 26.01.2019.
16:52
Izvor: Sportske.net

Osim što žele da pojačaju sastav, u najstarijem londonskom klubu bi i da se reše viška igrača.

Beta/Yui Mok/PA via AP
Beta/Yui Mok/PA via AP

Povezane vesti

Fulam je letos doveo pregršt igrača, takva transfer politika nije urodila plodom, direktori kluba su kupovali i pozajmljivali redom, nisu mnogo ni pitali trenera Slavišu Jokanovića.

Srbin nije uspeo da ukomponuje sve te nove igrače, zaradio je i otkaz, a na klupi "Kotidžera" nasledio ga je Klaudio Ranijeri.

Italijan je defanzivnim pristupom blago popravio stvari, ali je ekipa i dalje u problemu, nalaze se na pretposlednjem mestu Premijer lige i predstoji im grčevita borba za opstanak.

Doveli su ove zime Rajana Babela, koji se dobro pokazao na debiju protiv Totenhema, a pokušavaju da se pojačaju i u Portugaliji, više o tome OVDE.

Određeni igrači će napustiti "Krejven Kotidž", prvi među njima je problematični Abubakar Kamara.

Francuz je počeo da pravi probleme na utakmici sa Hadersfildom, kada je oteo loptu Mitroviću kako bi izveo penal, koji je potom promašio.

Potom se na času joge razračunavao sa Srbinom, koji je smatrao da se Kamara neprimereno ponaša prema instruktoru.

Kulminacija je usledla par dana kasnije, kada se Kamara pobio sa jednim članom osoblja Fulama i to u trening centru, intervenisala je policija, završio je u pritvoru.

Jasno je da je završio sa Fulamom, spekulisalo se da će otići u Tursku, ali kako stoje stvari karijeru bi mogao da nastavi u Čempionšipu, u redovima Vest Bromvič Albiona.

Sa njim bi mogao da pođe i norveški reprezentativac Stefan Johansen, koji je minule sezone bio jedan od ključnih igrača u borbi za plasman u PL, ali je ove pao u drugi plan, pre svega zbog dolaska Serija.

Tako bi Kamara i Johansen mogli da se vrate u Čempionšip, videćemo da li će i Fulam za njima u niži rang.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke