Fulam predstavio još jedno pojačanje, može li ovaj tim do opstanka?

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.09.2020.
22:27
Izvor: Sportske.net

"Kotidžeri" nisu završili sa šopingom, ali je jasno da ekipa polako dobija obrise.

Beta/Mike Egerton/PA via AP
Beta/Mike Egerton/PA via AP

Povezane vesti

Danas je praktično predstavljeno i sedmo pojačanje Fulama ovog leta, najpre su "Kotidžeri" otkupili ugovore Nokera iz Brajtona i Rida iz Sautemptona, ovaj dvojac je minulu sezonu proveo na pozajmici u klubu.

Potom su redom stizali Entoni Robinson (Vigan), Mario Lemina (Sautempton - pozajmica), Alfons Areola (PSŽ - pozajmica) i Keni Tete (Lion), a danas je predstavljen i Ola Aina iz Torina.

Nigerijac je stigao na pozajmicu do kraja sezone, imaće Fulam i opciju da ga otkupi narednog leta za 11 miliona evra.

Aina ponikao u Čelsiju, igrao je na pozajmicama u Halu i Torinu, pre nego što se za stalno preselio na sever Italije.

Upisao je 62 nastupa u Seriji A, postigao je i jedan pogodak, jako dobro se pokazao, primarno je desni ofanzivni bek, a može da igra i po levoj strani.


U klub su se vratili i Seri i Zambo Angisa, vezista iz Obale Slonovače je na meti Intera i izvesno je da neće igrati za Fulam u sezoni pred nama, dok je Kamerunac počeo treninge sa prvim timom londonskog sastava i izgleda da će biti deo ekipe u sezoni pred nama. Viljareal je nakon uspešne pozajmice nudio 25 miliona za njegove usluge, ali je Parker očigledno rešio da mu pruži šansu.

Otišli su De la Tore, Moson, Stiven Sesenjon, golmani Betineli, Arčer i Norman, Arteru i Kongolou su istekle pozajmice, bez ugovora ostao je mladi Met O'Rajli.

Fulam će do kraja prelaznog roka pokušati da dovede i jednog napadača, želja je bio Oli Votkins, ali je on završio u Aston Vili.

Žele i jednog kvalitetnog štopera, pisalo se o Hinteregeru iz Ajntrahta, ali ništa još nije potvrđeno.

Ipak, izvesno je da će bez novog napadača i štopera ući u novu sezonu, startuju protiv Arsenala, očekuje se da će Parker izvesti sledećih 11 na teren.

Baner 4

Areola,
Tete, Hektor, Rim, Brajan
Rid, Lemina, Kerni
Dekordovoa-Rid, Noker
Mitrović

Mogao bi umesto Lemine da startuje i Džoš Onoma, ali izgleda da će nekoliko novajlija dobiti priliku od samog starta.

Meč sa Arsenalom na "Krejven Kotidžu" je na programu sutra od 13:30h, videćemo može li Fulam do iznenađenja, jasno je da je ekipa Mikela Artete, osokoljena osvojenim Komjuniti šildom, veliki favorit.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke