Fulam dobija pojačanje za povratak u elitu, ali ostaje bez velikog novca!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 07.04.2019.
15:23
Izvor: Sportske.net

Borusija Dortmund umešala prste.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Fudbaleri Fulama su se poprilično neočekivano vratili u Čempionšip u ekspresnom maniru.

Potrošili su letos preko 100 miliona evra na pojačanja, ali je delovalo da su kupovali bez plana, ispostavilo se da je tako i bilo.

Jokanović nije uspeo da uigra silna pojačanja, Fulam nije uspevao da se nosi sa timovima iz Premijer lige, Srbin je dobio otkaz, nasledio ga je Ranijeri.

Nije ni Italijan uspeo da probudi "Kotidžere", koji se i zvanično vraćaju u niži rang, na kraju je i on smenjen, ekipu do kraja sezone vodi Skot Parker.

Jasno je da bi tokom leta mogli da ostanu bez velikog broja igrača, najbolji strelac Aleksandar Mitrović ima ponudu karijere.



Ipak, u redovima Fulama bi mogao da ostane talentovani Rajan Sesenjon i pored činjenice da će igrati u nižem rangu, a da za njegove usluge postoji interesovanje iz PL.

On ima ugovor sa klubom do leta 2020. godine, a kako prenose engleski mediji ideja je da ga odradi do kraja, pa da po završetku naredne sezone napusti "Krejven Kotidž" kao slobodan igrač.

Nije to sve, navodno je Borusija Dortmund umešala prste, očekuje se da Sesenjon odradi poslednju godinu u ugovoru sa "Kotidžeri", a da potom pojača "Milionere".

Fulam Sesenjon Kerni

Tako će Fulam imati jednog od najzaslužnijih za povratak u PL prošle sezone u svojim redovima za novi napad na povratak u elitu.

Ipak, ostaće bez ikakvog obeštećenja, ali jasno je da je povratak u Premiejr ligu daleko važniji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke