Fudbaler Totenhema na ceni, u trku se uključio i klub iz vrha Primere!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 22.04.2019.
20:00
Izvor: Sportske.net

Pojavila se priča da bi mogao da napusti Sparse, od tada je zavladala prava pomama.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Kijeran Tripije je oduševio minule sezone u dresu Totenhema, dobio je priliku da igra i na Mundijalu u Rusiji za reprezentaciju Engleske, gde je dodatno podigao sebi cenu sjajnim partijama.

Dobro je počeo i tekuću sezonu, u poslednje vreme je u blagoj krizi, čak se pojavila i priča da bi Totenhem u velikoj rekonstrukciji mogao da ga proda.

Pojavila se nakon toga priča da je Napoli zainteresovan da ga vidi u svojim redovima, a onda se u trku uključio i Mančester junajted, koji ostaje bez kapitena Antonija Valensije.

Sada se u trku uključio još jedna klub, kako je ozbiljno interesovanje za Tripijea pokazao i madridski Atletiko.

tripije

"Jorgandžije" ostaju bez velikog broja defanzivaca ovog leta, Lukas Ernandez je već kaparisan od strane Bajerna iz Minhena, Filipe Luis ostaje bez ugovora i na radaru je Barselone, dok je Godin praktično dogovorio prelazak u redove milanskog Intera.

Tako će Dijego Simeone imati zadatak da rekonstruiše odbranu, pa nema sumnje da bi Tripije predstavljao veliko pojačanje za "Kolćonerose".

Napoli je navodno ponudio oko 20 miliona evra plus bonuse za Tripijea, veruje se da je sličnu ponudu spreman da pošalje i Atletiko, koji je već spremio 40 miliona za levog beka Porta Aleksa Telješa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenadd
Monday, 22.04.2019
21:03

Samo da ne dolazi u MU, previse je nabedjen, bolje mu je da peva ko njegov dvojnik Dzastin