Frka oko Džeka, Konte otpisao i Hrvata!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 07.08.2019.
08:49
Izvor: Sportske.net

Inter u trci sa vremenom, Roma ne popušta, a Antonio Konte se odrekao još jednog do ove godine nezamenjivog fudbalera.

Beta/AP Photo/Gregorio Borgia
Beta/AP Photo/Gregorio Borgia

Povezane vesti

Edin Džeko je izgubio strpljenje. Bosanac želi u Inter, već je to saopštio čelnicima Rome, ali problem ostaje isti, "Vučica" ne može da nađe zamenu.

Naime, Iguain i dalje odbija da stigne u Rim, što se Marijana Dijaza tiče, Real traži veliki novac, videćemo hoće li pristati na pozajmicu.

Inter je inače stigao do 15 miliona, Roma traži 20 za "Dijamanta" koji neće večeras igrati u prijateljskom meču protiv Bilbaoa. Napad će predvoditi Ščik, ali Čeh nikoga do sada nije uverio da bi trebalo da bude prvi špic.

Sa druge strane Inter i dalje čeka, Lukaku nije otpao, ali ne postoji šansa da klub plati 85 miliona evra. Konte je nervozan želi što pre dva napadača, a zanimljivo posle Ikardija i Naingolana, mesta nema za Perišića. On ne može da pokriva celu levu stranu u 3-5-2 formaciji, na kraju je Konte poručio čelnicima klub da je najbolje da prodaju Hrvata, odnosno da na njega ne računa.

Inter čak pristaje i da Perišić ode negde na pozajmicu, poput Naingolana, ali nema mnogo ponuda, pala mu je cena, par manjih klubova PL je zainteresovano, a pominje se i Monako kao opcija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Wednesday, 07.08.2019
09:40

Pitanje je dana kada ce Konte da precrta Zanga i Marotu. Nije normalan, pa ko ce da mu igra, Dambrosio, Kandreva i Ranokia?😵

avatar
amigo999
Wednesday, 07.08.2019
17:26

Najngolan i Ikardi zbog ponasanja i odnosa prema klubu su nepozeljni. Perisic nema kvaliteta za ekipu koja zeli da konkurise Juventus i igra znacajnu ulogu u LS!------ Imamo Handu na golu= svetska klasa------Godin,Skrinjar,DeFraj je jedan od najboljih zadnjih linija na svetu, u Italiji najbolja--------------Sensi,Barela,Brozovic, Vesino + jedan veznjak svetske klase npr Vidal ili Rakitic, sredina odlicna------Napadaci, Martinez + Lukaku svetska klasa------------ 3-5-2 Konte formacija....

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 07.08.2019
23:23

Inter ce niti 7

avatar
Boran83
Wednesday, 07.08.2019
09:05

Bolje da inter kupi Zapatu iz Atalante i da posalje ponudu za Neresa iz Ajaksa umesto Lukakua.

avatar
Amalainter
Wednesday, 07.08.2019
08:58

Na kraju ispada da niko ne valja.. Nece po meni Perisic otici,pisalo se i za Politana..pa,ko ce onda igrati?? 😂 🤣