Frenki de Jong - "copy", Matis de Liht - "paste"!

Autor: Nikola Miloradović
subota 23.03.2019.
13:35
Izvor: Sportske.net

Talentovani holandski fudbaleri imaju mnogo toga zajedničkog, da li će tako biti i naredne sezone?

EPA-EFE/Mariscal
EPA-EFE/Mariscal

Povezane vesti

Barsa je u januaru kaparisala Frenkija de Jonga, platili su Ajaksu 75 miliona evra za transfer talentovanog Holanđanina, "Kopljanici" će na ime bonusa moći da zarade još 11 miliona evra.

Pre tačno dva meseca, delegacija na čelu sa predsednikom Bartomeuom otputovala je iz Barselone za Amsterdam, gde su obavljeni konačni pregovori sa upravom slavnog holandskog kluba oko kupovine De Jonga.

U ponedeljak će delegacija u sastavu Bartomeu, izvršni direktor Grau, sportski direktor Soler i advokat kluba Lambreht ponovo otputovati u Amsterdam, ovoga puta sa novim ciljem.

Naime, Barsa kreće svim snagama po potpis još jednog bisera Ajaksove akademije, Matisa de Lihta.

Sastanci sa predstavnicima Ajaksa, na čelu sa Edvinom van der Sarom i Markom Overmarsom, zakazani su za ponedeljak i utorak, a pretpostavlja se da će Barsa ponuditi iste uslove kao za De Jonga.

Dakle, Katalonci će za usluge talentovanog štopera ponuditi 75 miliona evra, plus 11 miliona evra na ime bonusa.

Tako bi dogovor mogao da bude postignut već početkom naredne sedmice, čeka se i reakcija Juventusa, koji je takođe zainteresovan za potpis najmlađeg fudbalera u istoriji Ajaksa koji je upisao 100 nastupa za klub u zvaničnim mečevima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Saturday, 23.03.2019
16:17

DeJong i DeLight su kao braca,prelazi u Barsu 100%.

avatar
MarioJ
Saturday, 23.03.2019
15:06

Biće De Light velika prevara na kraju.

avatar
Jasminn
Saturday, 23.03.2019
16:35

Nek odigra 3 godine, opet ce imati tek 22 godine i kako god slabo da je odigrao taj period moci ces ga nekom utrpati za minimalno 50 mil. Stopera na trzistu nema. Ono malo sto ima a da valja il je staro il je cjena astronomska.

avatar
Jasminn
Saturday, 23.03.2019
16:40

A zamisli da uspije. Imas stopera narednih 15 godina. Prst u uho i uzivas. Ljudi stoje u redu da daju 100 mil za Kulibalija koji ce slijedece sezone imati 28 godina. A ti imas stopera od 19 godina. Opet kazem zamisli da uspije